Anglický rodilý mluvčí / english native speaker - učitelé odborných předmětů, praktického vyučování, odborného výcviku (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami) a lektoři dalšího vzdělávání, Čáslav

Výchova a vzdělávání / Anglický rodilý mluvčí / english native speaker - učitelé odborných předmětů, praktického vyučování, odborného výcviku (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami) a lektoři dalšího vzdělávání

Společnost Lípa pro venkov z.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Čáslav
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Anglický rodilý mluvčí / english native speaker - učitelé odborných předmětů, praktického vyučování, odborného výcviku (kromě pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami) a lektoři dalšího vzdělávání (Čáslav)

Na základě konkrétních požadavků škol rodilý mluvčí působí v hodinách anglického jazyka a konverzace v aglickém jazyce ve spolupráci s pedagogem místní školy formou tandemové výuky. Rodilý mluvčí dále spolupracuje s konkrétními pedagogy na přípravách tematických okruhů nebo projektových dnů. Jedná se o tzv. "létajícího učitele", který bude k dispozici více školám v regionu.

The project is called Local Action Plan of the Development of Education, part of the project that's connected wiht this possition is called Shared Native Speaker. This means we cooperate with 14 schools (elementary and a few kinder gardens) in Čáslav region who are interested in having a native speaker in their schools. The teacher (or kind of teacher assistant, as the teacher would still be present in the classes) would spend like 4 hours at each school every day.

V případě zájmu pište na uvedený email.

Místo výkonu práce: MŠ a ZŠ na území SO ORP Čáslav.

Informace o společnosti Lípa pro venkov z.s.

Lípa pro venkov z.s.

Čáslav

IČO: 27035565
aktualizováno před více než 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese v oboru Výchova a vzdělávání