Automechanik - mechanici a opraváři osobních automobilů, Pardubice

Výroba a provoz, Služby / Automechanik - mechanici a opraváři osobních automobilů

Společnost Autocentrum BARTH a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Hradecká 98, Pardubice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Automechanik - mechanici a opraváři osobních automobilů (Hradecká 98, Pardubice)

Pokud splníte podmínku, kterou je praxe v autorizovaném servisu v délce min. 2 roky na pozici mechanika, získáte navíc náborový příspěvek 30.000 Kč (10.000 Kč po zkušební době, 20.000 Kč po 6 měsících).
Náplň práce: běžná oprava osobních i užitkových vozidel; servisní prohlídky a údržba vozů; záruční opravy; komunikace a spolupráce se servisními poradci a kolegy ze skladu náhradních dílů
Požadavky: spolehlivost, pečlivost, aktivní přístup
U nás Vás na pozici automechanika očekává průměrná měsíční mzda od 25 000 Kč, která bude závislá jen na Vašich výkonech, schopnostech, aktivitě, nadšení a dovednostech. Každý měsíc máte možnost nad rámec odměn z prodaných hodin získat i odměnu až 2.000 Kč za Váš přístup k práci. Dále máte možnost získat příspěvek na rodinnou dovolenou ve výši 10.000 Kč a pronájem caravanu na 7 dní zdarma. Profesní rozvoj - školení. Čisté, nové a moderní pracovní prostředí ve stabilní a stále se rozvíjející společnosti. Zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravu, zvhodněný tarif od mobilního operátora, sportovní aktivity zdarma, vstpenky na hokej, dostihy a další výhody), řadu společenských akcí, vstupenek a aktivit. Přátelskou a pozitivní atmosféru ve firmě.
První kontatk e-mailem nebo telefonicky v době 8.00 - 16.00 hod.

Informace o společnosti Autocentrum BARTH a.s.

Autocentrum BARTH a.s.
Hradecká 98
Pardubice
53009
IČO: 25278924
aktualizováno před asi rokem