Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - odborný asistent na katedru anglického jazyka - odborní asistenti na vysokých školách, Liberec

Výchova a vzdělávání / Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - odborný asistent na katedru anglického jazyka - odborní asistenti na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek
Požadované jazyky {:cs=>"Angličtina"}

Detail pracovní nabídky na pozici: Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - odborný asistent na katedru anglického jazyka - odborní asistenti na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTER: výuka předmětů zaměřující na akademické psaní a praktický anglický jazyk, výuka předmětů zaměřujících se na kulturu a/nebo literaturu anglicky mluvících zemí (např. "Americká studia", "Britská studia", "Gender a literatura") dle potřeby katedry, zavedení nových předmětů "Kanadská studia" a "Kanadská literatura" do výuky katedry, sebevzdělávací činnost, vědecko-výzkumná aktivita, publikační činnost v oboru. DOVEDNOSTI: výzkumná a publikační činnost v oblasti kanadských studií či severoamerických studií, pedagogické dovednosti, kreativita a práce v týmu, perspektiva profesního růstu. VZDĚLÁNÍ: vědecká hodnost CSc. nebo Ph.D. v oboru relevantní pro výzkum kanadského kulturního prostoru (např. literatura v angličtině, anglická a americká literatura, anglofonní titeratura a kultura, románská literatura nebo literární komparatistika), VŠ vzdělání v oboru anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání nebo v příbuzném oboru jako je anglická filologie, anglický jazyk a literatura, anglofonní kulturní studia, severoamerická kulturní studia, apod., praxe v oboru, publikační činnost v relevantní oblasti. PRAC.POMĚR: 100% úvazek, prac.sml. - na dobu určitou do 31.12.2024 nebo dle dohody (s možností prodloužení). NÁSTUP: březen 2022 nebo později dle dohody, mzd. zařazení A3 dle vnitř. mzd. předpisu.
Nabízené výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné a pedagogické činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp.ohlasy, doklady o ukončeném vzdělání, příp.doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště. Přihlášku doručte e-mailem nebo poštou nejpozději do 22.2.2022. Výběr.řízení je od 21.1.2022 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Předškolní zařízení
  • Ubytování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před asi 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání