Lékař se specializovanou způsobilostí - ostatní lékaři specialisté, Třeboň

Zdravotnictví / Lékař se specializovanou způsobilostí - ostatní lékaři specialisté

Společnost Slatinné lázně Třeboň s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Lázeňská 1001, Třeboň
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 80 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Lékař se specializovanou způsobilostí - ostatní lékaři specialisté (Lázeňská 1001, Třeboň)

Náplň práce:
provádí vyšetření klientů se stanovením léčebného plánu, řádnou preskripci vhodné balneologické i cílené pohybové terapie.
Požadujeme:
specializovanou způsobilost v oboru RFM, nebo neurologie, nebo revmatologie; specializovaná způsobilost v oboru RFM výhodou; základní znalost NJ; schopnost práce na PC; příjemné jednání a vystupování; spolehlivost, zodpovědnost, pracovitost; trestní bezúhonnost a zdravotní způsobilost.
Nabízíme: zázemí stabilní společnosti, příjemné pracovní prostředí, zajímavou práci, možnost seberealizace, atraktivní finanční ohodnocení dle dosaženého vzdělání a počtu let praxe v oboru, možnost zajištění přípravy k atestaci z Rehabilitační a fyzikální medicíny, pro lékaře s bydlištěm mimo Třeboň možnost ubytování, 5 týdnů dovolené, 2 dny zdravotního volna, odborné vzdělávání, mobilní telefon, pestrý sociální program - např. zaměstnanecké stravování za atraktivní cenu, příspěvek k penzijnímu připojištění ve výši Kč 800,- měsíčně, zvýhodněný vstup do wellnesscentra, výhody spojené s poskytnutím karty Sphere Card, odměny u příležitosti pracovního výročí.

Benefity pracovní pozice

  • Ubytování

Informace o společnosti Slatinné lázně Třeboň s.r.o.

Slatinné lázně Třeboň s.r.o.
Lázeňská 1001
Třeboň
37901
IČO: 25179896
aktualizováno před asi 2 roky