Masér/ka - lůžkové rehabilitační oddělení - odborní maséři ve zdravotnictví, Šumperk

Zdravotnictví / Masér/ka - lůžkové rehabilitační oddělení - odborní maséři ve zdravotnictví

Společnost Nemocnice Šumperk a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Nerudova 640, Šumperk
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 20 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Masér/ka - lůžkové rehabilitační oddělení - odborní maséři ve zdravotnictví (Nerudova 640, Šumperk)

Nemocnice Šumperk a.s. připravuje otevření samostatného lůžkového rehabilitačního oddělení s dispozicí 17 lůžek. Oddělení je primárně koncipováno pro pacienty z lůžkových oddělení nemocnice s potřebou akutní rehabilitace. Předpokládaná doba hospitalizace je 7 až 28 dnů dle diagnózy. Oddělení je přednostně určeno pro péči o pacienty po ortopedických zákrocích, náhradách kloubů, poúrazové stavy a neurologická onemocnění. Především tato skupina pacientů přednostně potřebuje intenzivní, vícefázovou, každodenní rehabilitační léčbu k obnově ztracených schopností a funkcí. Snahou nového akutního lůžkového rehabilitačního oddělení je těmto pacientům pomoci se co nejrychleji vrátit do běžného života.

Co požadujeme:
- odbornou způsobilost dle zákona č. 96/2004 Sb., v platném znění;
- zájem o léčebnou rehabilitaci;
- chuť se vzdělávat a myšlení "Out Of The Box" s otevřeností vůči novým trendům;
- komunikaci s uměním naslouchat a pak mluvit;
- být součástí týmu a respektovat ostatní role.

Co vás čeká:
Vysoký rehabilitační potenciál pacienta v prvních týdnech, tedy schopnost organismu se adaptovat na nové podmínky v prvních týdnech onemocnění. Tento potenciál s plynoucím časem klesá. My budeme na začátku, na pomyslné startovní čáře a budeme zásadně formovat další průběh rehabilitace.
- Vícefázová každodenní rehabilitace s využitím všech dostupných léčebných modalit.
- Motivace pacientů ke zlepšení a návratu do života je základní podmínkou úspěšné léčby. Na rozdíl od běžné ambulantní praxe, kde motivace pacientům často chybí, se budeme potkávat s lidmi, pro které bude obnova ztracených schopností alfou a omegou dalšího života.
- Motivace nás zdravotníků bude přímo úměrná našim výsledkům, resp. štěstí a radosti pacientů při jejich návratu do života v kvalitě, na jakou byli zvyklí.
- Podpora rodinných příslušníků nemocných při rehabilitačním procesu.
- Práce v rehabilitačním týmu zdravotních sester, ergoterapeutů, psychologů, logopedů, fyzioterapeutů a lékařů se sdílením odborné dokumentace a týmovou komunikací na denní bázi.
- Odborné zázemí ostatních lékařských odborností a komplementu Nemocnice Šumperk.
- Přístrojové a technické vybavení v odpovídající kvalitě s vizí k rozvoji cestou virtuální a rozšířené reality, biofeedbacku a robotické rehabilitace.
- Kontinuální vzdělávání a rozšiřováním kvalifikace členů rehabilitačního týmu v rámci akreditovaného pracoviště.
- Otevřenost vůči novým léčebným metodám, konceptům a trendům. Přímo na oddělení se mimo jiné můžete seznámit s muskuloskeletální sonografií a např. metodou Dry Needling k ošetření myofasciálních tkání.
- Zázemí společnosti, která má vize a prostředky je uskutečnit.

Nabízíme:
- plný pracovní úvazek, umíme vyjít vstříc i flexibilní spoluprací (zkrácený pracovní úvazek, DPP, DPČ)
- stabilní a motivující mzdové ohodnocení - ocenění za dosaženou praxi, pro nepřetržitý provoz příplatek za směnnost, příplatky nad rámec zákoníku práce.
- široké finanční i nefinanční zaměstnanecké benefity - Multisport karta, osobní poradenství - služba ELA, zvýhodněné zaměstnanecké volání, karta benefitů, příspěvek na stravné, dovolená 25 dní, akce pro zaměstnance atd..

K žádosti je nutné doložit:
- fotokopie dokladů o dosažené kvalifikaci;

Pokud Vás nabídka zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím tlačítka "ODPOVĚDĚT", které naleznete v detailu inzerátu na našich stránkách www.nemocnicesumperk.cz v sekci "KARIÉRA" v záložce "Kariéra" https://kariera.nemocnicesumperk.cz/offers/?spolecnost=nemocnice-sumperk&oddeleni=nelekarsky-zdravotnicky-personal nebo e-mailem.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Nemocnice Šumperk a.s.

Nemocnice Šumperk a.s.
Nerudova 640
Šumperk
78701
IČO: 47682795
aktualizováno před 9 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Šumperk v oboru Zdravotnictví