Obráběč - konvenční stroje - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích), Moravská Třebová

Výroba a provoz / Obráběč - konvenční stroje - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích)

Společnost protechnik consulting s. r. o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Svitavská 1601, Moravská Třebová
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Obráběč - konvenční stroje - seřizovači a obsluha ostatních obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích) (Svitavská 1601, Moravská Třebová)

NÁPLŇ PRÁCE: velmi zajímavá nejednotvárná práce s možností profesního a osobního růstu v moderním prostředí silné a stabilní společnosti nezávislé na automobilním průmyslu s 21 letou tradicí v Moravské Třebové. Nevyrábíme jen komponenty, ale kompletní stroje a výrobky. Přijďte rozšířit náš úspěšný tým!! Budete samostatně pracovat na konvenčních obráběcích strojích v rámci kusové, malosériové výroby. Důležitá je Vaše samostatnost a přesnost, zodpovědnost za kvalitní vyhotovení dílů dle výkresové dokumentace.
POŽADAVKY: vzdělání se zaměřením na strojírenství a zkušenosti s malosériovou výrobou
NABÍZÍME: nabízená hrubá mzda od 35.000 Kč odpovídá cca 219 Kč/hod., dynamický mzdový systém - aktivní hodnocení zaměstnance na měsíční bázi dle dosahovaných výkonů a úspěchů. Jediné místo, kde jste hodnoceni průběžně, a kde máte zajištěnu nejvyšší mzdu v regionu a možnost profesního růstu! Úprava mezd dvakrát ročně. Měsíční výkonové bonusy až 30% navíc k vyplácené mzdě, možnost průběžně proplácené práce přesčas s příplatky 25% za běžný přesčas, za sobotu 50%, za neděli a svátek 100%, za noční směny příplatek 50 Kč/hod, komfortní velká kafeterie s odpočívacím koutem a dotovanými nápoji, příspěvky na stravování, parkování uvnitř firemního areálu, hodnotné odměny/dárky za pracovní jubilea, příspěvky ke sňatku a narození dítěte, příspěvky na životní pojištění, dárky k Vánocům, pravidelné firemní akce a další benefity
KONTAKT: e-mailem











Informace o společnosti protechnik consulting s. r. o.

protechnik consulting s. r. o.
Svitavská 1601
Moravská Třebová
57101
IČO: 25599615
aktualizováno před téměř 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Svitavy v oboru Výroba a provoz