Obsluha stojů a zařízení na zpracování ovoce a zeleniny - obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení), Bohušovice nad Ohří

Výroba a provoz / Obsluha stojů a zařízení na zpracování ovoce a zeleniny - obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení)

Společnost ČEROZFRUCHT s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Masarykova 307, Bohušovice nad Ohří
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 16 500 - 20 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Obsluha stojů a zařízení na zpracování ovoce a zeleniny - obsluha strojů na zpracování ovoce, zeleniny a ořechů (včetně sušení, konzervování a mražení) (Masarykova 307, Bohušovice nad Ohří)

jedná se o práci v potravinářském provozu - obsluha strojů a zařízení na balení ovoce a zeleniny, náplní práce je obsluha balícího stroje na ovoce a zeleninu, jeho obsluha a nastavování programů dle druhu baleného produktu, kontrola a doplňování obalového materiálu do balícího stroje, kontrolní vážení zabaleného produktu a skladová manipulace se zabaleným produktem (ovoce, zelenina). Pracuje se v chladu a převážně vestoje ve 12 hodinových směnách v režimu krátký - dlouhý týden. Od 6.00h. do 18.00h. Požadujeme věk min. 18 let, dobrý zdravotní stav, manuální zručnost, pečlivost a spolehlivost. Nástup do zaměstnanání dle dohody v průběhu května 2019. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem, telefonicky, osobně.

Benefity pracovní pozice

  • Podnikové stravování

Informace o společnosti ČEROZFRUCHT s.r.o.

ČEROZFRUCHT s.r.o.
Masarykova 307
Bohušovice nad Ohří
41156
IČO: 62908278
aktualizováno před 6 měsíci