Odborný referent / odborná referentka - sociální práce obce a výkon opatrovnictví - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě, Broumov

Zdravotnictví / Odborný referent / odborná referentka - sociální práce obce a výkon opatrovnictví - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě

Společnost Město Broumov

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště K Ráji 220, Broumov
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 25 400 - 38 470 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Odborný referent / odborná referentka - sociální práce obce a výkon opatrovnictví - sociální pracovníci a ostatní odborní pracovníci v sociální oblasti ve veřejné správě (K Ráji 220, Broumov)

Město Broumov vyhlašuje podle § 7 zákona č. 312/2002 Sb. výběrové řízení na funkci odborného referenta/odborné referentky (sociálního pracovníka/ sociální pracovnice) odboru sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu Broumov (doba určitá - zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou - do června r. 2026).

Druh práce: sociální práce obce, výkon veřejného opatrovnictví.
Místo výkonu funkce: správní obvod města Broumova, obce s rozšířenou působností.
Platové podmínky dle uznané odborné praxe (10. - 11. platová třída).
Termín nástupu: 1. 4. 2023 (případně po dohodě).

Předpoklady pro vznik pracovního poměru: dosažení věku 18 let; způsobilost k právním úkonům; státní občanství České republiky, popřípadě cizí státní občanství a trvalý pobyt v České republice; bezúhonnost; ovládání jednacího jazyka; vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu, případně vyšší odborné vzdělání.

Další požadavky: odborná způsobilost k výkonu povolání sociálního pracovníka podle § 110 z. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů; schopnost jednání s lidmi ze znevýhodněných sociálních skupin; schopnost samostatného rozhodování a řešení krizových situací; orientace v právních předpisech na úseku sociálních věcí a občanského zákoníku (vazba k výkonu opatrovnictví); dobrá komunikativnost, finanční gramotnost, pečlivost, časová flexibilita, asertivita; praxe sociálního pracovníka, veřejného opatrovníka vítána; osvědčení o zvláštní odborné způsobilosti pro výkon správní činnosti v sociálních službách, či pro výkon veřejného opatrovnictví vítáno; odborné kurzy v oblastech sociální péče, veřejného opatrovnictví a komunikace vítány; znalost uživatelské práce s PC - Word, Excel, elektronická pošta, internet, datové schránky; řidičské oprávnění skupiny B.

Místo, způsob podání přihlášky: písemné přihlášky se podávají osobně v podatelně Městského úřadu Broumov, případně se zasílají poštou, a to na adresu uvedenou v tomto oznámení.

Adresa pro zaslání přihlášky: Městský úřad Broumov, Ing. Eva Blažková, MPA, tajemnice MěÚ, třída Masarykova 239, 550 01 Broumov.

Lhůta pro podání přihlášky: do 17. 2. 2023.

Obsah přihlášky: jméno, příjmení a titul uchazeče; datum a místo narození uchazeče; státní příslušnost uchazeče; místo trvalého pobytu uchazeče; číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení pobytu, jde-li o cizího státního občana; datum a podpis uchazeče.

K přihlášce se připojí tyto doklady: životopis, ve kterém uchazeč uvede údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností; výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením; ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

Bližší informace o nabízené pracovní pozici získáte u vedoucího odboru sociálních věcí a zdravotnictví Ing. Miloše Andrše (kontakt: 491 504 332, případně u jeho zástupkyně Bc. Ivany Jančové (kontakt: 491 504 241,

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného uchazeče.

Informace o společnosti Město Broumov

Město Broumov
K Ráji 220
Broumov
55001
IČO: 272523
aktualizováno před asi rokem