Ostatní pracovníci na zpravování plechu/montážní dělníci - ostatní pracovníci na zpracování plechu, Rokytnice

Výroba a provoz / Ostatní pracovníci na zpravování plechu/montážní dělníci - ostatní pracovníci na zpracování plechu

Společnost SOLIDWAY, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Rokytnice 203, Rokytnice
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 19 400 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Ostatní pracovníci na zpravování plechu/montážní dělníci - ostatní pracovníci na zpracování plechu (Rokytnice 203, Rokytnice)

Agenturní zaměstnávání - zaměstnanec může být po skončení prvního přidělení v Rokytnici přidělen jinému uživateli do jiného místa výkonu práce.
Druh práce zahrnuje činnosti, které dle klasifikace CZ ISCO vykonávají Ostatní pracovníci na zpracování plechu (CZ ISCO 72139) a současně Montážní dělníci (CZ ISCO 82191). Podmínkou jsou předchozí zkušenosti z kovovýroby v délce min. 1 roku, podmínkou je velmi dobrý zdraovotní stav, práce v nepřetržitém provozu (práce o víkendech, v noci, ve svátek, přesčas). Možnost kombinace úkolové a časové mzdy.
Pro výběrové řízení SOLIDWAY, s.r.o., jakožto správce, zpracovávat Vámi poskytnuté osobní údaje a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobní údajů (EU) 2016/679. Odpovědi na tento inzerát poskytujete správci souhlas a své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět.
Náplň práce: 5 týdnů řádné dovolené, zajištěno stravování ve výrobním areálu včetně příspěvku zaměstnavatele, možnost blízkého ubytování s příspěvkem zaměstnavatele.

Informace o společnosti SOLIDWAY, s.r.o.

SOLIDWAY, s.r.o.
Rokytnice 203
Rokytnice
76321
IČO: 8111324
aktualizováno před více než rokem

Další pracovní nabídky v okrese Zlín v oboru Výroba a provoz

Všechny pracovní inzeráty v okrese Zlín v oboru Výroba a provoz