Ostraha prodejny lidl - pracovníci ostrahy, strážní, Svitavy

Obrana a ochrana / Ostraha prodejny lidl - pracovníci ostrahy, strážní

Společnost NAXX GUARD a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva, práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště U Tří mostů 995, Svitavy
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 18 000 - 22 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Ostraha prodejny lidl - pracovníci ostrahy, strážní (U Tří mostů 995, Svitavy)

NÁPLŇ PRÁCE: pochůzky po prodejně, zajištění ostrahy a ochrany majetku, dodržování bezpečnostních předpisů, spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost. 10 - 12-ti hod. směny, turnus krátký a dlouhý týden.
POŽADAVKY: praxe v oboru a certifikát strážného výhodou - ne podmínkou, dobrou pracovní morálku, trestní bezúhonnost, věk nad 18 let, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilitu, základy etiky - vstřícné a slušné vystupování. Předložení výpisu z trestního rejstříku.
NABÍZÍME: zajištění certifikátu strážného, nástup možný ihned, možnost práce na DPP - a to i dlouhodobě. K základní sazbě odměny za záchyty, možno čerpat zálohu na mzdu. Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou, s možností prodloužení pracovního poměru. Vhodné také pro osoby s OZZ, ivaliditou 1. a 2. stupně, nesmí se však týkat pohybového ústrojí.
KONTAKT: telefonicky: po-pá 9-16 hod. nebo své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na uvedený e-mail. - nezapomeňte přiložit platné tf. číslo a svou emailovou adresu. Prosíme zájemce, aby nechodili na pracoviště, kontaktní osoba se tam nenachází, prvotní kontakt nutný telefonicky, nebo e-mailem.




Informace o společnosti NAXX GUARD a.s.

NAXX GUARD a.s.
U Tří mostů 995
Svitavy
56802
IČO: 9639934
aktualizováno před více než 2 roky