Pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče, Praha

Zdravotnictví / Pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče

Společnost Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci v Praze 10, příspěvková organizace

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Sámova 29, Praha
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 25 000 - 28 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče (Sámova 29, Praha)

Akreditovaný kurz Pracovníka v sociálních službách je výhodou, alespoň 1 rok praxe v obdobném sociálním zařízení je výhodou, velmi dobré komunikační schopnosti, práce s informacemi, kladný vztah k práci se seniory, schopnost samostatné i týmové práce, PC gramotnost, odolnost vůči stresu, ochota, flexibilita, dobrý zdravotní stav, trestní bezúhonnost a slušné vystupování. Náplní práce bude přímá obslužná péče o klienty v terénu na území Prahy 10. V případě zájmu zasílejte CV na e-mail:

Nástupní plat tř. 5 (až 27 000,- Kč dle odborné praxe), jednosměnný provoz, příjemné pracovní prostředí, letní a zimní odměny, příplatky dle ZP, 5 týdnů dovolené, stravné, cestovné, roční příspěvek 3000,- Kč z FKSP, Multisport karta - i pro rodinné příslušníky, předpokládaný nástup: ihned.

Informace o společnosti Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci v Praze 10, příspěvková organizace

Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci v Praze 10, příspěvková organizace
Sámova 29
Praha
10100
IČO: 70873241
aktualizováno před více než 2 roky