Prodejce dílůa příslušenství na vozy - skladníci, obsluha manipulačních vozíků, Pardubice

Doprava, Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz / Prodejce dílůa příslušenství na vozy - skladníci, obsluha manipulačních vozíků

Společnost Autocentrum BARTH a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Pardubice
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 25 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Prodejce dílůa příslušenství na vozy - skladníci, obsluha manipulačních vozíků (Pardubice)

Náplň práce: objednání, příjem a výdej náhradních dílů na vozy našim automechanikům. Každodenní komunikace se zákazníky i kolegy ze servisu. Vedení skladového hospodářství, invetury, pultový prodej náhradních dílů a příslušenství. Manipulace se zbožím (fyzický příjem zboží).
Požadavky: praxe ve skladu náhradních dílů na osobní vozdy výhodou; nutn velmi dobrá znalost náhradních dílů na osobní vozy; uvítáme znalost programů Helios, Etka, Elsa; aktivní přístup, samostatnost, spolehlivost.
Zaměstnanecké výhody: zázemí stabilní společnosti, která je na trhu 25 let; modení pracovní prostředí, ve kterém se budete cítit dobře; motivující finanční ohodnocení (základní složka + odměny); kvalitní zaškolení zkušenými kolegy; samozřejmostí je příspěvek na stravování, výhodný tarif od mobilního operátora pro celou rodinu a další; přátelská a pozitivní atmosféra ve firmě a fajn kolegové, kteří dělají, co je baví; vstupenky na sportovní utkání pardubického hokejového týmu a další sportovní akce
První kontatk e-mailem nebo telefonicky v době 8.00 - 16.00 hod.

Informace o společnosti Autocentrum BARTH a.s.

Autocentrum BARTH a.s.

Pardubice

IČO: 25278924
aktualizováno před asi rokem