Referent odboru stavebního a životního prostředí (referent oddělení vodoprávní úřad) - specialisté v oblasti ochrany životního prostředí (kromě průmyslové ekologie), Jablonec nad Nisou

Věda a výzkum, Zemědělství a lesnictví / Referent odboru stavebního a životního prostředí (referent oddělení vodoprávní úřad) - specialisté v oblasti ochrany životního prostředí (kromě průmyslové ekologie)

Společnost Statutární město Jablonec nad Nisou

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Mírové náměstí 3100, Jablonec nad Nisou
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 23 390 - 34 370 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Referent odboru stavebního a životního prostředí (referent oddělení vodoprávní úřad) - specialisté v oblasti ochrany životního prostředí (kromě průmyslové ekologie) (Mírové náměstí 3100, Jablonec nad Nisou)

Kvalifikační předpoklady:
- adekvátní vzdělání v oboru - životní prostředí, vodohospodářské stavby atp.; praxe v oboru či zkouška odborné způsobilosti výhodou; orientace v právních předpisech z oblasti životního prostředí výhodou; uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office); ochota k práci v terénu; organizační schopnosti; odpovědnost, samostatnost, flexibilita a kreativita; řidičský průkaz skupiny B.

Popis vykonávané práce:
Jedná se o výkon státní správy v přenesené působnosti na úseku životního prostředí - vodního hospodářství, dle zákona č. 254/2001 Sb., o vodách v platném znění, zákona č. 274/2001 Sb., o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu v platném znění a souvisejících právních předpisů. Jedná se zejména o vedení správních řízení, provádění dozorové činnosti včetně vedení řízení o přestupcích.

Nabízíme:
Perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na stravování; pět dní sociálně zdravotního volny; příspěvek na penzijní pojištění); pružnou pracovní dobu; pět týdnů dovolené; možnost získání obecního bytu..

Kontakt na výběrovém řízení. Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

Informace o společnosti Statutární město Jablonec nad Nisou

Statutární město Jablonec nad Nisou
Mírové náměstí 3100
Jablonec nad Nisou
46601
IČO: 262340
aktualizováno před asi rokem