Řezníci - řezníci a uzenáři, Cheb

Výroba a provoz / Řezníci - řezníci a uzenáři

Společnost NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva, práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště Ašská 2393, Cheb
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Řezníci - řezníci a uzenáři (Ašská 2393, Cheb)

Místo výkonu práce: Ašská 2393/8, 35002 Cheb. Vhodné také pro absolventy. Pracovní poměr na dobu určitou (6 měsíců) s možností prodloužení na dobu neurčitou. Možno i na zkrácený úvazek (20hod/týdně). Možno i na dohodu o provedení práce. Možno i na dohodu o pracovní činnosti. Pracovní doba: Po-Pá ranní směna 6 - 14 hod., 1x za 14 dní směna v sobotu.

Tradiční české řeznictví NOVÁK MASO - UZENINY s.r.o. přijme "Řezníky" do své prodejny v Chebu (prodejna se nachází v objektu Penny Marketu).

Náplň práce: bourání, opracování, porcování a příprava masa do pultu, výroba polotovarů dle platných receptur společnosti, kontrola správnosti cen a povinných údajů na cenovkách, prezentace zboží v prodejních pultech dle standardu společnosti, kontrola kvality a čerstvosti zboží, dodržování hygienických zásad, dodržování pravidel HACCP, komunikace a obsluha zákazníků, obsluha pokladny.

Požadujeme: odborné vyučení bez maturity v oboru řezníci - uzenáři nebo praxe s bouráním a opracováním masa, dobré komunikační dovednosti, příjemné vystupování, zodpovědný přístup k práci, samostatnost, zručnost a pečlivost, zdravotní průkaz.

Nabízíme: náborový příspěvek 10.000Kč, práce ve stabilní české společnosti, odměna za práci o víkendech a svátcích, zvyšování mzdy na základě odpracovaných roků, odměna za výročí narozenin, slevové poukázky na nákup zboží, příspěvek na stravování ve mzdě, lázně, příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na aktivty - program Multisport (Multisport karta), zaškolení na prodejně.

Kontakt pro zájemce: osobně na adrese Ašská 2393/8, 350 02 Cheb, emailem anebo telefonicky 8:00-18:00hod.

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Naturální výhody
  • Jiné výhody

Informace o společnosti NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.

NOVÁK maso - uzeniny s.r.o.
Ašská 2393
Cheb
35002
IČO: 61250988
aktualizováno před asi rokem