Řidič sk. b+e pro rozvoz a servis mobilních toaletních kabin - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby), Nymburk

Doprava / Řidič sk. b+e pro rozvoz a servis mobilních toaletních kabin - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby)

Společnost WC Servis s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Poděbradská 982, Nymburk
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 35 000 - 45 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Řidič sk. b+e pro rozvoz a servis mobilních toaletních kabin - řidiči osobních a malých dodávkových automobilů (kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby) (Poděbradská 982, Nymburk)

Hledáme do svého týmu zaměstnance na pozici ŘIDIČ sk. B+E:

Náplň práce: pravidelné čištění a sanitace mobilních toalet, převoz a instalace mobilních toalet a ostatních produktů naší společnosti, dále obsluha svěřeného servisního vozidla.

Požadujeme: řidičské oprávnění sk. B+E, časovou flexibilitu, fyzickou zdatnost a spolehlivost.

Nabízíme: zajímavé odpovídající platové ohodnocení, zázemí ve stabilní rozrůstající se české společnosti, motivační bonusy dle odvedené práce a další benefity, mobilní služební telefon, motivační bonusy, zaměstnanecké benefity a příspěvky nad rámec mzdy;

Zájemci nás mohou kontaktovat e-mailem nebo telelefonicky kdykoliv.

Informace o společnosti WC Servis s.r.o.

WC Servis s.r.o.
Poděbradská 982
Nymburk

IČO: 24794503
aktualizováno před asi 2 roky