Skladník - řidič vzv - obsluha vysokozdvižných a jiných vozíků a skladníci, Nymburk

Doprava, Obchod a cestovní ruch, Výroba a provoz / Skladník - řidič vzv - obsluha vysokozdvižných a jiných vozíků a skladníci

Společnost Peťura stavebniny, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Boleslavská třída 2438, Nymburk
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 35 000 - 38 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Skladník - řidič vzv - obsluha vysokozdvižných a jiných vozíků a skladníci (Boleslavská třída 2438, Nymburk)

Hledáme skladníka - řidiče vysokozdvižného vozíku do moderních prostor největších stavebnin v okrese Nymburk.

Společnost Peťura stavebniny, s.r.o. v Nymburce je specialista na stavební materiál a autodopravu, a to již od roku 1992. Za těchto 30 let si vybudoval přátelské vztahy s mnoho spokojenými klienty a významnými odběrateli. Budeme rádi, pokud součástí našeho týmu budete zrovna Vy!

Hledáte perspektivní práci ve stabilní společnosti? Jste týmový hráč? Baví Vás vše kolem staveb a práce s lidmi? Super, pak možná hledáme právě VÁS!

Nabízíme Vám práci v regionálně známé, úspěšné a prosperující společnosti. Dále nabízíme příjemné a rodinné pracovní prostředí, zajímavé finanční ohodnocení s možností kariérního růstu a zaměstnanecké výhody.

Co za to od Vás my požadujeme? Praxi v oboru stavebnictví, znalost stavebního materiálu, oprávnění a dostatečná praxe v řízení VZV podmínkou, (možné doškolení), pečlivost, ochotu a komunikativnost. A hlavně, týmové pojetí práce!

Dotované stravování s výběrem z několika druhů jídel, 13. plat, 4-5 týdnů dovolené, zaměstnanecké slevy na náš sortiment.


Kontakt: e.mailem - - Zaslání životopisu předem PODMÍNKOU.

Informace o společnosti Peťura stavebniny, s.r.o.

Peťura stavebniny, s.r.o.
Boleslavská třída 2438
Nymburk
28802
IČO: 27393241
aktualizováno před asi 2 roky