Sociální pracovníci - domov jabloňová a domov vyhlídka, strmá 26 a 34, vsetín - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené), Vsetín

Zdravotnictví / Sociální pracovníci - domov jabloňová a domov vyhlídka, strmá 26 a 34, vsetín - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Diakonie ČCE - středisko Vsetín

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Strmá 34, Vsetín
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Sociální pracovníci - domov jabloňová a domov vyhlídka, strmá 26 a 34, vsetín - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené) (Strmá 34, Vsetín)

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍCI - DOMOV JABLOŇOVÁ A DOMOV VYHLÍDKA, STRMÁ 26 A 34, VSETÍN

POŽADUJEME: Hledáme pracovnici/pracovníka s kvalifikací "Sociální pracovník" dle zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách (VOŠ, VŠ), který má výborné komunikační dovednosti, kladný vztah k seniorům, je týmový hráč, spolehlivý, trpělivý, zodpovědný, umí řešit konflikty. Čistý trestní rejstřík, ŘP sk. B. Praxe v oboru výhodou.
NÁPLŇ PRÁCE: jednání se zájemci o službu, sociální šetření, metodické vedení sociální práce a aktivizačních činností v Domovech, vedení individuálního plánování, metodické vedení kontaktních pracovníků, komunikace s rodinnými příslušníky klientů, vedení agendy vyúčtován plateb za službu a vedení depozitních účtů klientů, jednání s úřady v zájmu klientů, vedení dokumentace sociální práce.
NABÍZÍME: Pestrá a smysluplná práce v přátelském kolektivu, mzda od 30.000,- dle praxe, možnost osobnostního a profesního růstu, možnost stáží v zahraničí, možnost lektorování a publikační činnosti, práce ve stabilní organizaci, 5 týdnů dovolené, věrnostní odměny, příspěvek na obědy a masáže, další benefity. Možnost prodloužení smlouvy na dobu neurčitou.
PRVNÍ KONTAKT: Doubravová Marta Mgr., tel.: 739244872, e-mail:

Informace o společnosti Diakonie ČCE - středisko Vsetín

Diakonie ČCE - středisko Vsetín
Strmá 34
Vsetín
75501
IČO: 73633178
aktualizováno před asi 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Vsetín v oboru Zdravotnictví