Specialisté v oblasti prodeje a nákupu farmaceutických produktů, Praha

Zdravotnictví, Obchod a cestovní ruch / Specialisté v oblasti prodeje a nákupu farmaceutických produktů

Společnost Medtronic Czechia s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Praha
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 37 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Specialisté v oblasti prodeje a nákupu farmaceutických produktů (Praha)

Honzáková Jitka, e-mail:

Anglický jazyk slovem i písmem.
Chorvatský nebo srbský jazyk slovem i písmem.
Znalost dalších jazyků výhodou.

Hledáme komunikativní, empatické a na lidi zaměřené kolegy, kteří se chtějí připojit k našemu rostoucímu mezinárodnímu týmu v Praze.
Jsme vysoce vyškolený, oddaný a profesionální tým pacientských služeb, který poskytuje informace, technickou odbornost a podporu pacientům a lékařským odborníkům, kteří používají naše zdravotnické prostředky k léčbě svého diabetu.
Naše role je významná při vytváření skvělé zákaznické zkušenosti, poskytovat lidem pomocnou ruku, klid, podporu a vedení.
Na naší každodenní práci opravdu záleží a přináší rozdíl.
Jsme odhodláni podporovat naše pacienty na celé jejich cestě, jsme odhodláni být partnerem, kterému mohou důvěřovat. Abychom zajistili trvalou podporu pacientům, musíme být k dispozici a pracovat ve flexibilním časovém rozvrhu.
Hlavní pracovní povinnosti jsou v přímém kontaktu se zákazníkem.
Poskytovat produktově orientovanou podporu a technické služby pro zákazníky tím, že budete odpovídat na příchozí dotazy (telefon, e-mail) týkající se provozu produktu, řešení problémů, specifikací, záručních otázek, identifikace příslušenství nebo otázek týkajících se jejich zdravotnického zařízení.
Stručně a přesně zdokumentujete zpětnou vazbu od zákazníků a jakékoliv řešení problémů dokončených během hovoru, identifikace trendů ovlivňující naše produkty. Zpětná vazba příslušným týmům (prodej, marketing, regulace a diabetes) v úzké koordinaci s USA a místními zainteresovanými stranami.

Povinnosti mohou zahrnovat následující a mohou být přiřazeny další povinnosti:
Poskytovat reportování, analýzy a podporu, úzce spolupracovat s obchodními, marketingovými a dalšími odděleními společnosti Medtronic.
Prokázaná pracovní morálka a ochota jít nad rámec.
Vysoký smysl pro empatii a trpělivost.
Schopnost efektivně komunikovat se zákazníky při řešení problémů a zodpovězení otázek podle protokolů a požadavků oddělení. Schopnost prezentovat informace jasným a včasným způsobem zákazníkům v naléhavých případech.

Informace o společnosti Medtronic Czechia s.r.o.

Medtronic Czechia s.r.o.

Praha

IČO: 64583562
aktualizováno před asi rokem