Strážný - justiční stráž - referenti a vrchní referenti vězeňské služby čr, Nymburk

Obrana a ochrana / Strážný - justiční stráž - referenti a vrchní referenti vězeňské služby čr

Společnost Vězeňská služba České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Soudní 996, Nymburk
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 26 420 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Strážný - justiční stráž - referenti a vrchní referenti vězeňské služby čr (Soudní 996, Nymburk)

Přijmeme příslušníka Vězeňské služby ČR do služebního poměru dle zákona č. 361/2003 Sb.,o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů, na služební místo strážný justiční stráže s místem služebního působiště Okresní soud Nymburk.

Náplní práce je zajištění pořádku a bezpečnosti v budovách soudů, státních zastupitelství a ministerstva a v jiných místech jejich činnosti.

Požadujeme: minimálně středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou, bezúhonnost, psychickou odolnost, fyzickou zdatnost, perfektní zdravotní stav.

Výběrové řízení obsahuje: vstupní pohovor, psychologické vyšetření, testy fyzické zdatnosti, zdravotní prohlídku a prověření bezúhonnosti uchazeče.

Nabízíme: v závislosti na započitatelné praxi (po absolvování 3 - měsíční základní odborné přípravy platový postup),6 týdnů dovolené, délka služby: 37,5 hod. týdně, ošatné, lékařskou péči, benefity z fondu kulturních a sociálních potřeb, příspěvky na stravování, po 15 letech služebního poměru výsluhový příspěvek pro skončení služebního poměru , využívání vlastních rekreačních středisek v rámci České republiky a možnost výměnných rekreací ve Slovenské republice, zvláštní prémie, dovolená navíc, zajištění ubytování.

Způsob prvního kontaktu: zaslání životopisu na e-mail



Informace o společnosti Vězeňská služba České republiky

Vězeňská služba České republiky
Soudní 996
Nymburk
28802
IČO: 212423
aktualizováno před asi 2 roky