Technický pracovník/ce - technici přístrojů, strojů a zařízení v oblasti telekomunikací a radiokomunikací, Stráž pod Ralskem

Informační technologie / Technický pracovník/ce - technici přístrojů, strojů a zařízení v oblasti telekomunikací a radiokomunikací

Společnost Vězeňská služba České republiky

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Máchova 260, Stráž pod Ralskem
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 23 230 - 32 420 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Technický pracovník/ce - technici přístrojů, strojů a zařízení v oblasti telekomunikací a radiokomunikací (Máchova 260, Stráž pod Ralskem)

Požadujeme: bezúhonnost, minimálně středoškolské vzdělání s maturitní zkouškou se zaměřením na elektrotechniku, oprávnění pro činnost dle vyhlášky č. 50/1978 Sb. o odborné způsobilosti v elektrotechnice je výhodou, praxe v oboru zabezpečovacích nebo komunikačních technologií vítána, oceníme i zájem o tyto obory.
Nabízíme:
Zařazení do 9. platové třídy, nástupní plat v závislosti na délce započitatelné praxe, 200 hodin (25 dnů) dovolené v kalendářním roce, 5 dnů indispozičního volna, ubytovna v místě pracoviště, nájemní byty v Mimoni, ve Stráži p. R. a okolí, podnikové stravování včetně příspěvku, využití zotavoven VS ČR k rekreaci, odměny při životním a pracovním výročí, příspěvek z FKSP na rekreaci, kulturu, tělovýchovu a sport, možnost čerpání bezúročných půjček z FKSP až do výše 200 000 Kč, zvýhodněný zaměstnanecký tarif u mobilního operátora, možnost bezplatného parkování v objektu zaměstnavatele, lékařská péče.
První kontakt mailem nebo telefonicky v pracovních dnech od 6,30 hod do 15,00 hod.

Informace o společnosti Vězeňská služba České republiky

Vězeňská služba České republiky
Máchova 260
Stráž pod Ralskem
47127
IČO: 212423
aktualizováno před asi 2 roky