Údržbáři, pracovník/ce půjčovny kompenzačních a zdravotních pomůcek - pomocní pracovníci údržby budov a souvisejících prostor, Nový Hrozenkov

Výroba a provoz / Údržbáři, pracovník/ce půjčovny kompenzačních a zdravotních pomůcek - pomocní pracovníci údržby budov a souvisejících prostor

Společnost Charita Nový Hrozenkov

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Nový Hrozenkov 124, Nový Hrozenkov
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 20 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Údržbáři, pracovník/ce půjčovny kompenzačních a zdravotních pomůcek - pomocní pracovníci údržby budov a souvisejících prostor (Nový Hrozenkov 124, Nový Hrozenkov)

ÚDRŽBÁŘI, PRACOVNÍK/CE PŮJČOVNY KOMPENZAČNÍCH A ZDRAVOTNÍCH POMŮCEK
Nástup možný po dohodě ihned.
HLEDÁME: Pracovitou, trpělivou, organizačně a technicky zdatnou posilu do našeho týmu. Očekáváme lidský přístup, komunikativní a samostatnou osobu. Práce je svým charakterem, vhodná pro uchazeče s dobrým zdravotním stavem. Charakteristika této pozice, by mohla být vhodná i pro zájemce, kteří jsou například ve starobním důchodu.
POŽADUJEME: Aktivní řidič/ka (sk.B), uživatelská znalost práce na PC
NÁPLŇ PRÁCE: Zajištění provozu půjčovny kompenzačních a zdravotních pomůcek. Výdej pomůcek, přebírání pomůcek při vracení, zajištění dopravy. Zaučení používání pomůcek, montáž, opravy a revize pomůcek. Výběr plateb za pomůcky. Vedení dokumentace o příjmu a výdeji pomůcek v PC (webcarol). Údržba budovy, odstraňování drobných závad a nahlášených nedostatků. Drobné opravy nábytku, dveří a různé drobné truhlářské práce. Zahradnické práce-sekání trávy, údržba a zalévání zeleně. Další drobné práce dle potřeby v oblasti správy budovy.
NABÍZÍME: Přátelská atmosféra na pracovišti, zázemí stabilní neziskové organizace.
PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky paní Ing. Ivana Némethová, tel.: 734 891 156; 571 451 548, v pracovních dnech od 8 do 14 hodin. Nebo emailem na adresu:

Informace o společnosti Charita Nový Hrozenkov

Charita Nový Hrozenkov
Nový Hrozenkov 124
Nový Hrozenkov
75604
IČO: 48773514
aktualizováno před asi 2 roky