Vedoucí oddělení strategického plánování na odboru územního a strategického plánování - vedoucí ostatních úředníků, Jablonec nad Nisou

Administrativa, Management / Vedoucí oddělení strategického plánování na odboru územního a strategického plánování - vedoucí ostatních úředníků

Společnost Statutární město Jablonec nad Nisou

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Mírové náměstí 3100, Jablonec nad Nisou
Minimální vzdělání VŠ Bakalářské
Výše ohodnocení 27 250 - 40 120 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vedoucí oddělení strategického plánování na odboru územního a strategického plánování - vedoucí ostatních úředníků (Mírové náměstí 3100, Jablonec nad Nisou)

Kvalifikační předpoklady:
- vzdělání adekvátní vykonávané pozici; zkušenost s projektovým řízením, strategickým plánováním, plánováním participace a facilitací vhodná; schopnost řízení malého kolektivu; dobrá orientace v prostředí výkonu samosprávy výhodou; výborné komunikační a vyjednávací schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů; flexibilita, loajalita, samostatnost a zodpovědnost; uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet); znalost práce s GIS a databázemi výhodou.

Popis vykonávané práce:
Vedení menšího pracovního kolektivu, který má na starosti tvorbu, koordinaci a aktualizaci strategických dokumentů SMJN. Vede tvorbu strategického a akčního plánu jako podkladu pro plánování činnosti pro rozpočet a rozpočtový výhled a využití kapacity zaměstnanců magistrátu. Vede tvorbu ostatních strategických a koncepčních dokumentů. Facilituje plánovací setkání. Spolupracuje na plánování participace při přípravě projektů. Procesně zajišťuje participativní rozpočet. Ve spolupráci s oddělením interního auditu připravuje zavádění metody kvality Místní agenda 21.

Nabízíme:
Perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky (na dotaz) a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (zejména příspěvek na stravování; pět dní sociálně zdravotního volna; příspěvek na penzijní pojištění); pružnou pracovní dobu; pět týdnů dovolené; možnost získání obecního bytu.

Kontakt na výběrovém řízení. Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

Informace o společnosti Statutární město Jablonec nad Nisou

Statutární město Jablonec nad Nisou
Mírové náměstí 3100
Jablonec nad Nisou
46601
IČO: 262340
aktualizováno před asi rokem

Další pracovní nabídky v okrese Jablonec nad Nisou v oboru Administrativa, Management

Všechny pracovní inzeráty v okrese Jablonec nad Nisou v oboru Administrativa, Management