Vrchní referent/-ka/rada - sociální pracovník - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek, Litvínov

Zdravotnictví, Administrativa / Vrchní referent/-ka/rada - sociální pracovník - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek

Společnost Úřad práce České republiky

Smluvní vztah služební poměr
Místo pracoviště U Zámeckého parku 2000, Litvínov
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 23 390 - 34 370 Kč

Detail pracovní nabídky na pozici: Vrchní referent/-ka/rada - sociální pracovník - pracovníci veřejné správy v oblasti sociálních a jiných dávek (U Zámeckého parku 2000, Litvínov)

VRCHNÍ REFERENT/-KA/RADA - SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK v Oddělení PnP a DOZP Odboru Kontaktního pracoviště v Litvínově Krajské pobočky ÚP ČR v Ústí nad Labem.

Hlavní popis::
13 Nepojistné sociální dávkové systémy
14 Sociální služby, sociální práce a sociálně-právní ochrana dětí, rodinná politika
Na služebním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti:
Řešení sociálně-právních a sociálně zdravotních problémů klientů aplikací odborných metod sociální práce, diagnostická činnost, poradenství; účast na jednání se správními orgány a jinými organizacemi v zájmu klientů.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen "žádost") podané ve lhůtě do 9. února 2023, tj. v této lhůtě doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Úřad práce ČR, Kontaktní pracoviště v Mostě, tř. Budovatelů 1989, 434 01 Most, podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese, podané v elektronické podobě podepsané uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu nebo podané v elektronické podobě prostřednictvím datové schránky ID 8i9zpsy.
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: "Neotevírat" a slovy "Výběrové řízení č.j. UPCR-2023/8545-78099813".

V žádosti je žadatel povinen uvést ID datové schránky nebo elektronickou adresu, na kterou mu budou doručovány písemnosti ve výběrovém řízení.

Bližší informace na: https://www.uradprace.cz/web/cz/-/vrchni-referent-rada-socialni-pracovnik-kop-litvinov-09-02-2023

Informace o společnosti Úřad práce České republiky

Úřad práce České republiky
U Zámeckého parku 2000
Litvínov
43601
IČO: 72496991
https://www.uradprace.cz/web/cz/-/vrchni-referent-rada-socialni-pracovnik-kop-litvinov-09-02-2023
aktualizováno před asi rokem

Další pracovní nabídky v okrese Most v oboru Zdravotnictví, Administrativa