Vychovatel/ka školní družiny - vychovatelé (kromě vychovatelů pro osoby se speciálními vzdělávacími potřebami), Staré Město

Výchova a vzdělávání / Vychovatel/ka školní družiny - vychovatelé (kromě vychovatelů pro osoby se speciálními vzdělávacími potřebami)

Společnost Základní škola a Mateřská škola Staré Město, okres Šumperk

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Nádražní 77, Staré Město
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 31 290 - 36 130 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vychovatel/ka školní družiny - vychovatelé (kromě vychovatelů pro osoby se speciálními vzdělávacími potřebami) (Nádražní 77, Staré Město)

Osobní kontakt po předchozí domluvě; Vychovatel/ka školní družiny na plný úvazek. Požadován čistý trestní rejstřík, zdravotní způsobilost, vzdělání dle zákona č. 563/2004 Sb., v platném znění - min SŠ, předškolní a mimoškolní pedagogika, nebo vyšší, případně pedagog volného času. Praxe vítána. Platové podmínky dle vzdělání a délky praxe. Prac. doba 6:30-7:30 a 12-16:00. Levné stravování, čerpání z fondu FKSP, možnost získání obecního bytu. Kontakt: telefonicky, e-mailem, osobně po předchozí domluvě. Žádosti zasílejte elektronicky na adresu ředitele školy K přihlášce připojte scan dokladu o vzdělání, strukturovaný životopis.

Benefity pracovní pozice

  • Ubytování
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Základní škola a Mateřská škola Staré Město, okres Šumperk

Základní škola a Mateřská škola Staré Město, okres Šumperk
Nádražní 77
Staré Město
78832
IČO: 65497279
aktualizováno před více než 2 roky