Vývojář/ka elektroniky - inženýři elektronici ve výzkumu a vývoji, České Budějovice

Věda a výzkum, Výroba a provoz / Vývojář/ka elektroniky - inženýři elektronici ve výzkumu a vývoji

Společnost FIEDLER AMS s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Lipová 1789, České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 50 000 - 80 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Vývojář/ka elektroniky - inženýři elektronici ve výzkumu a vývoji (Lipová 1789, České Budějovice)

Zkus změnu a přidej se do týmu českých vývojářů a výrobců chytré elektroniky pro vodárenství a ochranu životního prostředí s instalacemi po celém světě. Snažíme se, aby naše práce dávala smysl a řešení pomáhala.
Náplň práce: vývoj analytických a technologických řešení; sestavování prototypu, návrh DPS, 3D tisk, programování mikrokontroléru, testování a vývoj nových produktů (přístrojů a senzorů); udržování interaktivních prvků a automatizace procesů, zajištění náležitých funkcionalit; řešení vývojových projektů, analýza dat.
Co je pro nás důležité: tvořivost; komunikativnost, týmová spolupráce, ale i samostatnost; zkušenosti s návrhem desek plošných spojů; znalost čtení výkresové dokumentace; práce na PC.
Požadujeme: mechanickou zručnost, svědomitost a zkušenosti s pájením; základní znalost komunikačních sběrnic RS485, I2C, SPI výhodou; samostatnost, čtení elektronických schémat a orientaci ve značení elektronických součástek; vyhláška 50 a řidičský průkaz výhodou.
Nabízíme: jednosměnný provoz v přátelském kolektivu ve stabilní společnosti; firemní telefon; moderní pracovní prostředí; profesní růst s možností podílet se na vývoji vlastních elektronických přístrojů; konzultace a rady při zaškolování; flexibilní pracovní dobu na základě pracovních výsledků.
V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem.

Informace o společnosti FIEDLER AMS s.r.o.

FIEDLER AMS s.r.o.
Lipová 1789
České Budějovice
37005
IČO: 3155501
www.fiedler.company
aktualizováno před více než rokem

Další pracovní nabídky v okrese České Budějovice v oboru Věda a výzkum, Výroba a provoz

Všechny pracovní inzeráty v okrese České Budějovice v oboru Věda a výzkum, Výroba a provoz