Zdravotní sestra/bratr - všeobecné sestry bez specializace, Chrudim

Zdravotnictví / Zdravotní sestra/bratr - všeobecné sestry bez specializace

Společnost SeneCura SeniorCentrum Chrudim s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Čáslavská 525, Chrudim
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Zdravotní sestra/bratr - všeobecné sestry bez specializace (Čáslavská 525, Chrudim)

MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Čáslavská 525, Chrudim
NÁPLŇ PRÁCE: Komplexní základní nebo specializovaná zdravotně-ošetřovatelská péče v rozsahu stanoveném právními předpisy. Odborné zdravotnické výkony. Práce s dokumentací klienta v Cygnus 2. Spolupráce s lékaři. Dohled nad dodržováním dietních opatření u klientů. Komunikace s rodinnými příslušníky klientů. Koordinace týmu pečovatelů na směně. Pozice primární sestry pro určené klienty.
POŽADAVKY: Způsobilost k výkonu povolání zdravotní sestry/bratra. Zájem o oblast sociálních služeb. Empatie a schopnost rozpoznat a vyřešit potřeby klientů. Samostatnost, rozhodnost, zodpovědnost. Výborné komunikační schopnosti. Zdravotní a trestní způsobilost. Základní znalost práce na PC.
ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: Mzdu odpovídající vašim zkušenostem. Příplatky za práci o víkendu a noční směny ve výši 25 %. Poukázky na volný čas, kulturu a zdraví. Bonusy za věrnost. Dotované stravování. Možnost profesního vzdělávání a osobního rozvoje. Trvalý pracovní poměr ve stabilní mezinárodní firmě. Firemní pracovní oděv včetně ochranných pomůcek. Práci v moderním a čistém prostředí a inovativní technologie.

První kontakt učiňte prosím na výše uvedeném telefonním čísle, na e-mailové adrese nebo přímo na provozovně. Předem si ale domluvte termín návštěvy, aby byl zodpovědný pracovník přítomen.

Informace o společnosti SeneCura SeniorCentrum Chrudim s.r.o.

SeneCura SeniorCentrum Chrudim s.r.o.
Čáslavská 525
Chrudim
53701
IČO: 4513185
aktualizováno před asi 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Chrudim v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Chrudim v oboru Zdravotnictví