12 - pracovník úklidu panelových domů - uklízeči a pomocníci v hotelích, administrativních, průmyslových a jiných objektech, České Budějovice

Služby / 12 - pracovník úklidu panelových domů - uklízeči a pomocníci v hotelích, administrativních, průmyslových a jiných objektech

Společnost KVALITA náhradní plnění s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Dvořákova 383, České Budějovice
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 23 013 - 23 013 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: 12 - pracovník úklidu panelových domů - uklízeči a pomocníci v hotelích, administrativních, průmyslových a jiných objektech (Dvořákova 383, České Budějovice)

Hledáme spolehlivého pracovníka na pozici PRACOVNÍK ÚKLIDU pro úklid společných prostor panelových domů v Č. Budějovicích. Praxe v oboru vítána, ale není vyžadována.
NÁPLŇ PRÁCE: úklid společných prostor někkolika panelových domů - např. úklid chodeb a schodiště a další práce dle požadavku nadřízeného. Mezi objekty se přesouvá pracovník sám, pěšky nebo MHD, čas na cestě je placen jako pracovní doba. Pracovní doby je ve všední dny včetně svážků (pondělí až pátek) v čase 8:00 - 16:30 hod.
NABÍZÍME: stabilní zázemí společnosti, která je na trhu více jak 27 let, mzdové ohodnocení 23 013 Kč měsíčně, pracovní smlouva na dobu neurčitou, členství v KVALITA profi fitness zdarma, penzijní pojištění po 12 měsících a další výhody.
POŽADUJEME: spolehlivost, samostatnost, příjemné a vstřícné vystupování, čistý výpis z rejstříku trestů.
Pokud Vás naše nabídka zaujala a rádi byste se stali členem našeho týmu, prosím zašlete životopis na - vybrané budeme kontaktovat.

Informace o společnosti KVALITA náhradní plnění s.r.o.

KVALITA náhradní plnění s.r.o.
Dvořákova 383
České Budějovice
37001
IČO: 26108313
www.kvalita.com
aktualizováno před 6 měsíci