Aktivizační sociální pracovníci pro seniory - sociální pracovníci v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené), Třinec

Zdravotnictví / Aktivizační sociální pracovníci pro seniory - sociální pracovníci v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Sociální služby města Třince

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Habrová 302, Třinec
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 27 430 - 40 110 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Aktivizační sociální pracovníci pro seniory - sociální pracovníci v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené) (Habrová 302, Třinec)

Požadujeme - min. VOŠ sociálního směru - vzdělání v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, znalost zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách a souvisejících předpisů, zájem o hudbu, výtvarné techniky, ruční práce, sport a zahradu, samostatnost, flexibilita, psychická odolnost, empatie, organizační a koordinační schopnosti, schopnost práce v týmu, zdravotní způsobilost, ŘP sk. B, výhodou - praxe v sociálních službách.
Náplň práce - organizace programů pro klienty, individuální i skupinová psychická a fyzická aktivizace klientů, zajištění volnočasových aktivit s využíváním technik smyslové aktivizace, bazální stimulace, reminiscenční terapie atd., vykonávání odborné sociální činnosti, včetně vedení sociální dokumentace související s poskytováním sociální služby.
PS na dobu určitou s možností prodloužení, pružná pracovní doba, po zkušební době osobní příplatek, čtvrtletní odměny.
Strukturovaný životopis a motivační dopis zaslat na e-mailovou adresu:
Pracoviště: Třinec

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Sociální služby města Třince

Sociální služby města Třince
Habrová 302
Třinec
73961
IČO: 600954
aktualizováno před 11 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Frýdek-Místek v oboru Zdravotnictví

Všechny pracovní inzeráty v okrese Frýdek-Místek v oboru Zdravotnictví