Architekt/ka - projektant/ka - stavební architekti,

Stavebnictví / Architekt/ka - projektant/ka - stavební architekti

Společnost FUTURA AM s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště FUTURA AM s.r.o. - Plzeň, Praha
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 30 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Architekt/ka - projektant/ka - stavební architekti (FUTURA AM s.r.o. - Plzeň, Praha)

Společnost FUTURA AM s.r.o. hledá šikovné uchazeče do zkušeného a inovativního ateliéru s dlouholetou praxí nabízející komplexní služby investorům v oblasti architektury, projektování, inženýrské činnosti, poradenství i projektového řízení.
Architekt/ka - Projektant/ka se podílí na projekčních činnostech jako jsou významné památkové objekty a jedinečné novostavby, které se zpracovávají v systému BIM. Zpracovává architektonické i stavební části projektové dokumentace všech fází, včetně autorského dozoru, týmová práce pod vedením zkušených kolegů.
Požadujeme minimálně střední stavební škola, samostatnost, týmová spolupráce, kreativita, znalost práce v ArchiCADu a v systému BIM.
Výhodou ukončené vysokoškolské studium v oboru, praxe v oboru.
Nabízíme práci v české, stabilní společnosti s tradicí od roku 2008 a perspektivou do budoucnosti, vzdálenou spolupráci z domova a home office, práci na zajímavých projektech v přátelském kolektivu, motivující finanční ohodnocení odpovídající pracovním výkonům, neomezenou dovolenou, flexibilní pracovní dobu, možnost profesního růstu, kancelář v příjemném prostředí v centru Prahy, do budoucna se plánuje otevření pobočky v Plzni, možnost dlouhodobé spolupráce.
Zaměstnanecké výhody:
Každoroční navyšování mezd, motivující finanční ohodnocení odpovídající pracovním výkonům, neomezenou dovolenou, flexibilní pracovní dobu, možnost profesního růstu, 2-3 dny práce z domova, 2-3 dny kancelář společnosti

Informace o společnosti FUTURA AM s.r.o.

FUTURA AM s.r.o.



IČO: 28403771
aktualizováno před téměř 2 roky