Asistent/ka makléře - všeobecní administrativní pracovníci, Česká Lípa

Administrativa / Asistent/ka makléře - všeobecní administrativní pracovníci

Společnost LILAN, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Hrnčířská 2985, Česká Lípa
Minimální vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Výše ohodnocení 19 700 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Asistent/ka makléře - všeobecní administrativní pracovníci (Hrnčířská 2985, Česká Lípa)

Požadavky: dobré administrativní, organizační a komunikační schopnosti, samostatnost, flexibilita, dokončené SŠ vzdělání s maturitou, zodpovědnost a trestní bezúhonnost, uživatelská znalost práce na PC a MS Office, příjemné vystupování, pracovitost a loajalita, výhodou je praxe na obdobné pozici, řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič).
Náplň práce: pravomoci a zodpovědnosti: běžná administrativní agenda, správa firemních e-mailů, plánování diáře, korespondence, práce s kancelářskou technikou (kopírování, tisk, scan), kompletní starost o vybavení (kancelářské potřeby apod), sjednávání obchodních schůzek, komunikace s úřady a zákazníky, výjezdy do terénu s makléřem.
Co budete vlastně dělat: budete pravou rukou zkušeného makléře, budete mu asistovat v oblastí obchodu s realitami, organizovat a spolu vést obchodní jednání s klienty, vyřizovat administrativu spojenou s obchodními případy.
Možnost kariérního růstu.
Prvotní kontakt a zaslání CV spolu s motivačním dopisem pouze e-mailem.
Místo je vhodná i pro OZP.


Informace o společnosti LILAN, s.r.o.

LILAN, s.r.o.
Hrnčířská 2985
Česká Lípa
47001
IČO: 25019511
aktualizováno před více než 2 roky