Asistent/ka obchodu/grafického studia - všeobecní administrativní pracovníci, Karlštejn

Administrativa / Asistent/ka obchodu/grafického studia - všeobecní administrativní pracovníci

Společnost SVS, spol. s r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Karlštejn 345, Karlštejn
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 30 000 - 44 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Asistent/ka obchodu/grafického studia - všeobecní administrativní pracovníci (Karlštejn 345, Karlštejn)

Náplň práce: Administrativní podpora obchodního zástupce a grafického studia.
Zápis poptávek a objednávek do systému. Dbát na časovým harmonogramem pro odevzdaní grafických návrhů klientovi. Tvorba a správa výrobních listů jednotlivých výrobků. Zpracování veškeré dokumentace potřebné k výrobě výrobků. Požadujeme: Vztah ke grafice a estetické cítění. Pečlivost, důslednost a loajalitu. Komunikativnost, systematickou práci a rychlost.
Schopnost řešit flexibilně požadavky klientů. Chuť se učit novým věcem. Perfektní znalost českého jazyka slovem a písmem bez gramatických chyb. Zkušenost na pozici asistentky výhodou. Znalost anglického jazyka. Zaměstnanecké výhody: Stabilní firemní zázemí úspěšné společnosti a práce v moderním prostředí i tým, který se vzájemně podporuje . Zajímavé mzdové ohodnocení, MultiSport, různé firemní akce - charitativní, sportovní, volnočasové 20 dní dovolené + volno mezi Vánočními svátky ,velmi přátelská a otevřená komunikace. Výplaty jsou vždy včas na účtu. Kontakt: e-mailem.




Informace o společnosti SVS, spol. s r.o.

SVS, spol. s r.o.
Karlštejn 345
Karlštejn

IČO: 45280070
aktualizováno před asi měsícem