Asistent(ka) prodeje - brno - odborní administrativní pracovníci a asistenti, Brno

Administrativa / Asistent(ka) prodeje - brno - odborní administrativní pracovníci a asistenti

Společnost LAMA Plus s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Šumavská 416, Brno
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 24 000 - 27 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Asistent(ka) prodeje - brno - odborní administrativní pracovníci a asistenti (Šumavská 416, Brno)

Ing. Renata Hettmerová, tel.: 603443292

Baví Vás obchod, chcete podpořit úspěšný tým obchodníků? U nás jste správně a věříme, že se Vám bude líbit v rodinné atmosféře stabilní firmy, která je na trhu 33 let, je leadrem ve svém oboru a operuje na několika dalších trzích Evropy.

Požadavky:
Samostatnost, pečlivost, přesnost, soustředěnost při práci, spolehlivost, komunikační schopnosti, vhodné i pro absolventa.

A co Vám nabízíme?
Příspěvek na stravování (stravenka 100Kč), příspěvek na životní pojištění, účast na seminářích a školeních, příjemné pracovní prostředí a kolektiv, možnost profesního růstu, sick days + dny dovolené navíc podle odpracovaných let, roční prémie, firemní akce (family day, oslavy, výlety…), zajištění zvýhodněného volání u mobilního operátora a to i pro rodinné příslušníky, možnost využití firemního rekreačního objektu a spousta dalšího v rámci našeho „Benefit programu“ (sport, zdraví, kultura, ...).

Životopis je nutné zaslat předem. Na výběrové řízení budou pozváni pouze ti uchazeči, kteří splňují výše uvedené požadavky (nejedná se o agenturní zaměstnávání).

Informace o společnosti LAMA Plus s.r.o.

LAMA Plus s.r.o.
Šumavská 416
Brno
60200
IČO: 46576568
aktualizováno před asi 2 měsíci