Asistent/ka sociálního pracovníka - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené), Krabčice

Zdravotnictví / Asistent/ka sociálního pracovníka - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené)

Společnost Diakonie ČCE - středisko v Krabčicích

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Rovné 58, Krabčice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 24 000 - 30 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Asistent/ka sociálního pracovníka - sociální pracovníci specialisté v oblasti péče o seniory (kromě péče o zdravotně postižené) (Rovné 58, Krabčice)

Požadujeme trestní bezúhonnost, zdravotní průkaz, řidičský průkaz sk. B, SŠ sociální nebo jiná SŠ a kvalifikační kurz pracovníka v sociálních službách dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách.
Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok - s možností prodloužení na dobu neurčitou.
Náplň práce: komunikace s uchazeči o služby v Domově, korespondence a evidence uchazečů, styk s příbuznými klientů, vedení předepsané administrativy.
Zaměstnanecké výhody : 1 týden dovolené navíc, podnikové stravování, FKSP, služební telefon, vzdělávací kurzy. Zůsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem, telefonicky od 9.00h. do 14.00h., osobně.

Informace o společnosti Diakonie ČCE - středisko v Krabčicích

Diakonie ČCE - středisko v Krabčicích
Rovné 58
Krabčice
41187
IČO: 41328523
aktualizováno před více než rokem