Automechanik - mechanici a opraváři osobních automobilů, Holešov

Výroba a provoz, Služby / Automechanik - mechanici a opraváři osobních automobilů

Společnost Krajské ředitelství policie Zlínského kraje

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Zlínská 991, Holešov
Minimální vzdělání Střední odborné (vyučen)
Výše ohodnocení 21 800 - 24 780 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Automechanik - mechanici a opraváři osobních automobilů (Zlínská 991, Holešov)

pracoviště Holešov
- Popis práce: samostatně provádí servisní prohlídky dle předaného plánu v rozsahu stanoveném výrobcem a služebními předpisy, samostatně provádí opravy, renovace a repase všech skupin a podskupin, popřípadě příslušenství mot. vozidel, diagnostikuje závady, testuje motory a elektrické příslušenství vozidel zejména se zaměřením na komplexní fungování vozidla, odpovídá za dodržování a správné provedení jednotlivých druhů oprav, dodržování technologických norem, pracovních postupů v souladu s dostupnými servisními manuály, odpovídá za svěřené nářadí a pomůcky
- Požadavky: vyučení, předchozí praxe automechanika podmínkou, předchozí praxe v autorizovaném servisu koncernu VW či zkušenosti s opravami vozidel koncernu VW výhodou, řidičský průkaz sk. B., znalost práce s diagnostickými přístroji (zejména VAS, VAG-COM), bezúhonnost (doložena výpisem z Rejstříku trestů)
- doba určitá 1 rok s možností prodloužení
- platový tarif pro 7. platovou třídu určený dle nařízení vlády č. 300/2019 Sb., dle § 5 odst. 1 je základní plat 16.980,- až 24.780,- Kč dle započitatelné praxe (zaměstnanci bude poskytnut doplatek k platu do výše úrovně zaručené mzdy)
- Benefity: 25 dní dovolené, 5 dní indispozičního volna po uplynutí zkušební doby, osobní příplatek - přiznán po uplynutí zkušební doby, příspěvek na rekreaci, příspěvek na kulturní a sportovní aktivity, možnost pobytu v rekreačním zařízení KŘP
- kontakt telefonicky Po-Pá (8:00 - 14:00 hod., tel. 974 661 610, 974 661 244), příp. své písemné nabídky se strukturovaným životopisem posílejte na e-mail:

Informace o společnosti Krajské ředitelství policie Zlínského kraje

Krajské ředitelství policie Zlínského kraje
Zlínská 991
Holešov

IČO: 72052767
aktualizováno před asi 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Kroměříž v oboru Výroba a provoz, Služby

Všechny pracovní inzeráty v okrese Kroměříž v oboru Výroba a provoz, Služby