Bezpečnostní pracovník, vrátný - strážný - ozz, ozp - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních), Ostrava

Obchod a cestovní ruch, Administrativa / Bezpečnostní pracovník, vrátný - strážný - ozz, ozp - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních)

Společnost ČP Guarding, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Ostrava
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 22 000 - 28 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Bezpečnostní pracovník, vrátný - strážný - ozz, ozp - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních) (Ostrava)

VYHRAZENO pro OZZ, OZP. První kontakt TELEFONICKY v PO-PÁ v době 10:00 - 14:00 hod, E-MAILEM, nedocházet na pracoviště! Tel.: 727 831 942, e-mail:
Přijmeme bezpečnostního pracovníka na klidnou vrátnici České pošty v Ostravě (ul. Wattova + po domluvě možno i ul. Poštovní). Nutností je vlastnění certifikátu/osvědčení profesní kvalifikace strážný, dále trestní bezúhonnost. Vítány zkušenosti v oboru.

Náplň práce: evidence osob, vozidel, klíčů, odbavování telefonátů, střežení areálu. Nenáročná práce vhodná zejména pro OZP/ID. Nástup možný ihned nebo nejpozději 1.4.2024, příp. po domluvě, a to na HPP (plný nebo zkrácený úvazek). Mzda vyplacena nejpozději do 14. dne následujícího měsíce.

Zaměstnanecké výhody: osobní ohodnocení, stravenkový paušál, příspěvek na uniformu

Benefity pracovní pozice

  • Jiné výhody

Informace o společnosti ČP Guarding, s.r.o.

ČP Guarding, s.r.o.

Ostrava

IČO: 48290394
aktualizováno před asi 2 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Ostrava-město v oboru Obchod a cestovní ruch, Administrativa

Všechny pracovní inzeráty v okrese Ostrava-město v oboru Obchod a cestovní ruch, Administrativa