Car detailer - kompletní péče o vozidla - pracovníci v oblasti prodeje jinde neuvedení, Tábor

Obchod a cestovní ruch / Car detailer - kompletní péče o vozidla - pracovníci v oblasti prodeje jinde neuvedení

Společnost Andy-auta s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Vožická 2504, Tábor
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 24 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Car detailer - kompletní péče o vozidla - pracovníci v oblasti prodeje jinde neuvedení (Vožická 2504, Tábor)

Baví tě si ladit svoje auto? Máš rád dokonalost a cit pro detail? Chceš být ještě lepší? U nás se Ti může stát práce tvým koníčkem. Pojď k nám, my tě vše naučíme a proškolíme. Již se budeš bavit prací, a i v pracovní době si vyděláš tolik, že si pak budeš plnit své sny.
Pracovní činnost: před mytí a kompletní mytí vozu, detailing, vysávání klasické nebo parní, mokré čištění, kompletní čištění interiéru a exteriéru, impregnace vnitřních i venkovních plastů, impregnace kůže, dekontaminace laku, renovace laku, oprava laku, keramická ochrana laku, broušení laku, vyplňování laku, leštění laku, voskování karoserie, údržba interiéru a exteriéru, leštění oken, ochrana oken, renovace světel, čištění motorového prostoru, čištění disku i pneu.

Požadavky: ŘP sk. B, výpis z RT
Zajistíme: odborné zaškolení u našich dodavatelů, práce na HPP, pohonné hmoty za zvýhodněnou cenu, slevy na firemní produkty.

Kontakt: e-mailem.

Informace o společnosti Andy-auta s.r.o.

Andy-auta s.r.o.
Vožická 2504
Tábor
39002
IČO: 62522264
aktualizováno před 6 měsíci