Chemický technik - plánovač - úředníci ve výrobě, Zvěřínek

Výroba a provoz, Administrativa / Chemický technik - plánovač - úředníci ve výrobě

Společnost TEMAC, a.s.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Nymburská 53, Zvěřínek
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Chemický technik - plánovač - úředníci ve výrobě (Nymburská 53, Zvěřínek)

Zaručujeme smysluplnou a naplňující práci pro osobu, která se zajímá o chemii a chemické procesy. Zajistíme aktivní odbornou podporu při realizaci projektů průmyslových těsnění.
Pracovní zařazení: Oddělení pro výzkum a vývoj průmyslového těsnění.
O čem ta práce je?
Práce souvisí s vývojem unikátní výrobků - vláknito-pryžových těsnících desek. Nejširší pole možností pro člověka, kterého chemie opravdu fascinuje. Klíčová pozice pro rozvoj podniku jako celku.
Tato práce se také týká odborného dohledu nad technologií výroby desek a její zdokonalování.

Náplň práce: vývoj nových produktů, hledání a vývoj nových formulací s cílem zlepšit a vytvořit nové vlastnosti těsnících desek nebo zlepšení jejich výrobní technologie, sledování trendů v oblasti těsnění, hlavně pak s požadavky výroby bez asbestových desek, provádění zkoušek parametrů odolnosti těsnících materiálů podle norem, analýza výpočetních metod přírubových spojení s těsností, vlivem vlastností materiálů na mechanické parametry těsnění, účast na mezinárodních akcích (výstavách, konferencích) věnovaných rozvoji průmyslu;

Klíčové kompetence: odborné kompetence, vysokoškolské vzdělání chemického zaměření, praxe v oboru výhodou;

Vlastnosti: analytické myšlení, všímavost a trpělivost, výrazné zaměření na výsledek, dobrá schopnost učení, kreativita, iniciativa a schopnost pracovat samostatně, flexibilita, odpovědnost za výsledky své práce;

Jazykové kompetence: výhodou je znalost češtiny a angličtiny na komunikační úrovni, znalost dalších jazyků (ruština, němčina) je vítaná;

Nabízíme: odpovídající finanční ohodnocení, dlouhodobou spolupráci, stravenky, 5 dní dovolené navíc, příspěvek na vzdělávání, podnikové odbory, odměna za životní a pracovní jubileum.
Jsme připraveni přijmout na tuto pozici talentovaného studenta, který právě dokončil studium v oboru chemie. Nástup možný IHNED.

Kontaktovat nás můžete e-mailem, telefonicky nebo osobně Po, St v době od 8:00 - 15:00 hod. a Pá v době od 8:00 - 12:00 hod.

Informace o společnosti TEMAC, a.s.

TEMAC, a.s.
Nymburská 53
Zvěřínek
28913
IČO: 12092
aktualizováno před více než 2 roky