Chovatelství a zahradní práce - pracovník v sociálních službách - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče, Karlovy Vary

Zdravotnictví / Chovatelství a zahradní práce - pracovník v sociálních službách - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče

Společnost Farní Charita Karlovy Vary

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Závodu míru 303, Karlovy Vary
Minimální vzdělání Nižší střední odborné
Výše ohodnocení 21 800 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Chovatelství a zahradní práce - pracovník v sociálních službách - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče (Závodu míru 303, Karlovy Vary)

Kontakt: Dušek Vojtěch Mgr., e-mail:
Prvotní kontakt: POUZE E-MAIL
Do našeho pracovního týmu hledáme akvaristu, teraristu, chovatele drobných živočichů. Jedná se o zajímavou a kreativní práci vhodnou pro hobby zkušenějšího chovatele či zapáleného začátečníka. Nabízená pozice spočívá v přímé práci s klienty s handicapem, pomoci a vedení při péči.
Požadujeme odpovědnost, spolehlivost, komunikační dovednosti, kladný vztah k lidem a přírodě, ŘP skupiny B výhodou, základní dovednosti na PC (word, excel,), schopnost vést samostatně menší pracovní skupinu, ochotu dále se vzdělávat.
Pracovní doba PO - PÁ 7:30 - 16:00.
Zájemci mohou zasílat životopisy včetně motivačního dopisu na email Informace po telefonu nepodáváme!
5 týdnů dovolené, práce v příjemném malém kolektivu, podpora vzdělávání, stravenkový paušál

Informace o společnosti Farní Charita Karlovy Vary

Farní Charita Karlovy Vary
Závodu míru 303
Karlovy Vary
36017
IČO: 49753053
aktualizováno před více než 2 roky