Copywriter pro army, outdoor, survival shop - spisovatelé a příbuzní pracovníci, Semily

Kultura a sport / Copywriter pro army, outdoor, survival shop - spisovatelé a příbuzní pracovníci

Společnost Safety Agency, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva, práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště Pod Černým mostem 486, Semily
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 15 000 - 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Copywriter pro army, outdoor, survival shop - spisovatelé a příbuzní pracovníci (Pod Černým mostem 486, Semily)

Top-ArmyShop.cz provozující společnost Safety Agency, s.r.o. hledá posily do marketingového týmu. Copywritery na full-time i přivýdělek, kteří budou popisovat zboží. Tématika je jasná: military, outdoor, survival. Podmínkou je znalost těchto oborů na profesní úrovni. Ucházet o místo se samozřejmě může i „orientovaný civilista“, ten ale bude muset znalosti doložit. Je důležité, aby daná témata byla zájemci o místo zároveň koníčkem, sledoval novinky v ČR i ve světě.
Nutnou podmínkou je také schopnost psaní článků, návodů, recenzí…, jak stylisticky, tak gramaticky správně. Zájemce musí doložit své vydané články, nebo vypracovat zkušební text na téma, které mu bude zadáno (text nebude publikován, poslouží výlučně pro potřeby výběrového řízení).
Do přihlášky musí uchazeč o tuto pozici uvést celé jméno, e-mailový a telefonní kontakt, určit týdenní časový fond, který může práci věnovat, uvést požadovanou cenu za normostranu. A samozřejmě napsat něco o sobě lepší je představit se volnou formou, než-li strukturovaným CV. Také potřebujeme vědět, zda je možnost fakturace, nebo by se řešil náš vztah smluvně.

Tyto podklady prosím pošlete na

Děkujeme a na všechny zájemce se moc těšíme.

Top-ArmyShop.cz

Informace o společnosti Safety Agency, s.r.o.

Safety Agency, s.r.o.
Pod Černým mostem 486
Semily
51301
IČO: 28785606
aktualizováno před více než 3 roky