Dpp/dpč: pracovník/ice v sociálních službách - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče, Trhové Sviny

Zdravotnictví / Dpp/dpč: pracovník/ice v sociálních službách - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče

Společnost Ledax o.p.s.

Smluvní vztah práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště Nábřeží Svat. Čecha 1055, Trhové Sviny
Minimální vzdělání Základní + praktická škola
Výše ohodnocení 150 Kč / hodinu

Detail pracovní nabídky na pozici: Dpp/dpč: pracovník/ice v sociálních službách - pracovníci přímé obslužné péče v oblasti ambulantních a terénních služeb a pečovatelé v oblasti domácí péče (Nábřeží Svat. Čecha 1055, Trhové Sviny)

Starejte se s námi o naše klienty v pohodlí a klidu jejich domova. Staňte se brigádně součástí týmu našich pečovatelek a pečovatelů v Trhových Svinech a Borovanech. Našim klientům budete dovážet obědy, pomáhat jim s osobní hygienou a péčí o domácnost.
Co vám nabízíme?
Pohodlí práce na 2 - 8 hodiny denně (včetně víkendů a večerů) formou DPP/DPČ - POUZE JAKO ZÁSTUP ZA NEMOC A DOVOLENOU, Zázemí zavedené společnosti, Nechybí přátelský kolektiv, Mzdu v odpovídající výši - 150 Kč na hodinu, Místo výkonu práce jsou Trhové Sviny a Borovany.
Co potřebujeme my od vás? Neobejdete se dobrých komunikačních a vyjadřovacích dovedností, Denně budete využívat řidičský průkaz sk. B, je nutné tedy být aktivním řidičem/řidičkou, Samozřejmostí by pro vás měla být empatie a sociální cítění, Lidský přístup a vaše bezúhonnost je pro nás při práci s klienty na prvním místě, Pracovat budete v týmu s dalšími pečovatelkami, proto oceníme týmového ducha.
Co všechno bude náplní vaší práce? Za klienty budete dojíždět do jejich domovů a tam jim poskytovat potřebnou pomoc, Mezi nejčastější úkony patří dovážka obědů, pomoc při jídle, osobní hygieně a také komplexní péče o domácnost klientů, Klientům také budete dovážet nákupy nebo je doprovázet.
Zaměstnavatele kontaktovat na e-mail nebo telefonicky



Informace o společnosti Ledax o.p.s.

Ledax o.p.s.
Nábřeží Svat. Čecha 1055
Trhové Sviny
37401
IČO: 28068955
www.ledax.cz
aktualizováno před 7 měsíci