Ekonom/ka- vedoucí ekonomického a provozního oddělení - řídící pracovníci v oblasti ekonomiky a financí (kromě finančních a pojišťovacích služeb), České Budějovice

Finance, Management / Ekonom/ka- vedoucí ekonomického a provozního oddělení - řídící pracovníci v oblasti ekonomiky a financí (kromě finančních a pojišťovacích služeb)

Společnost Charita České Budějovice

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště České Budějovice
Minimální vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Výše ohodnocení 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Ekonom/ka- vedoucí ekonomického a provozního oddělení - řídící pracovníci v oblasti ekonomiky a financí (kromě finančních a pojišťovacích služeb) (České Budějovice)

Charita České Budějovice je nestátní nezisková církevní organizace, poskytující zdravotní a sociální služby na území města České Budějovice a v přilehlých obcích.
Popis pracovní pozice: zodpovědnost za komplexní ekonomickou činnost v organizaci s ročním rozpočtem 70 mil. Kč; příprava a kontrola čerpání rozpočtu organizace a jednotlivých služeb; plánování hospodaření a zpracování návrhů k ekonomickému řízení organizace; zodpovědnost za efektivní využívání financí; zodpovědnost za vypracování účetní závěrky, auditu a zpracování daňových přiznání, spolupráce s auditorem; spolupráce na tvorbě a aktualizaci metodických postupů a vnitřních předpisů ekonomického oddělení; příprava a realizace výběrových řízení při nákupu majetku a služeb; podíl na přípravě a následném vyúčtování projektů/dotací; komunikace s úřady v oblasti ekonomiky a financí; řízení malého týmu ekonomického a provozního oddělení.
Požadujeme: znalost principů podvojného účetnictví, zkušenost v daňové a účetní problematice, znalost účetních předpisů neziskových organizací výhodou, orientace v účetních systémech; vzdělání min. SŠ ekonomického směru; schopnost efektivního plánování, aktivní přístup; týmová spolupráce, komunikativnost, spolehlivost, pečlivost; zkušenosti s vedením týmu; dobrou znalost práce s v MS Office Word, Excel; řidičský průkaz skupiny B výhodou; trestní bezúhonnost; respektování etických hodnot charity (Etický kodex Charity ČR).
Nabízíme: 5 týdnů dovolené; 2 dny sick days; základní mzdu od 40 000 Kč, osobní ohodnocení dle zkušeností, zvýšení po zapracování, odměny; možnost zaškolení, pravidelné vzdělávání a další benefity.
Nástup: dohodou.
Místo pracoviště: České Budějovice.
Pokud Vás zaujala nabídka a splňujete požadavky, zašlete stručný životopis na adresu tel. 731 604 478. Průběžné výběrové řízení probíhá ve více kolech. Na osobní pohovor do druhého kola budou telefonicky pozváni jen vybrané uchazečky/vybraní uchazeči. Organizace si vyhrazuje právo výběrové řízení zrušit bez výběru kandidáta.

Informace o společnosti Charita České Budějovice

Charita České Budějovice

České Budějovice

IČO: 60072709
www.cbudejovice.charita.cz
aktualizováno před více než rokem