Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - docent/ka nebo profesor/ka v oboru pedagogiky na katedru pedagogiky a psychologie - docenti na vysokých školách, Liberec

Výchova a vzdělávání / Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - docent/ka nebo profesor/ka v oboru pedagogiky na katedru pedagogiky a psychologie - docenti na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - docent/ka nebo profesor/ka v oboru pedagogiky na katedru pedagogiky a psychologie - docenti na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTERISTIKA: pedagogická činnost, vědeckovýzkumná a publikační činnost zaměřená na oblast pedagogiky, školního vzdělávání, neformálního vzdělávání, garance stěžejních předmětů v učitelských studijních programech, vedení závěrečných prací, sebevzdělávací aktivity. DOVEDNOSTI: publikační činnost v oboru, pedagogické dovednosti, schopnost týmové práce, samostatnost, pracovní flexibilitu, odpovědnost. VZDĚLÁNÍ: vysokoškolské vzdělání v pedagogických vědách, habilitační/profesorské řízení v oboru pedagogika. PRAC.POMĚR: 100% úvazek, prac. sml. - na dobu určitou do 31.1.2026 (s možností prodloužení). NÁSTUP: 1.3.2023, příp. dle dohody, mzd. zařazení A4 nebo A5 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.
Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné a pedagogické činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp. ohlasy, doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště. Přihlášku doručte poštou nebo elektronicky nejpozději do 5.2.2023. Výběr. řízení je od 22.12.2022 zveřejněno na úřední desce TUL.

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Předškolní zařízení
  • Ubytování

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před více než rokem

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání