Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - odborný/á asistent/ka na katedru tělesné výchovy a sportu - odborní asistenti na vysokých školách, Liberec

Výchova a vzdělávání / Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - odborný/á asistent/ka na katedru tělesné výchovy a sportu - odborní asistenti na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek
Požadované jazyky {:cs=>"Angličtina"}

Detail pracovní nabídky na pozici: Fakulta přírodovědně-humanitní a pedagogická - odborný/á asistent/ka na katedru tělesné výchovy a sportu - odborní asistenti na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTER: výuka odborných předmětů v oboru kinantropologie zejména se zaměřením na praktické tělovýchovně-sportovní předměty (např. plavání, gymnastika, atletika či sportovní hry), vědeckovýzkumné aktivity, projektová a publikační činnost v oboru kinantropologie, vedení závěrečných prací, sebevzdělávací a další tvůrčí aktivity. DOVEDNOSTI: odborná a publikační činnost v oboru kinantropologie, množstvím a kvalitou přiměřená délce dosavadní akademické praxe, znalost anglického jazyka na úrovni minimálně B2, komunikační dovednosti, samostatnost, uživatelská znalost softwarových dovedností. VZDĚLÁNÍ: vysokoškolské vzdělání a akademická praxe v oboru kinantropologie zejména se zaměřením na praktické tělovýchovně-sportovní předměty, zdárně ukončené Ph.D. studium v oboru kinantropologie. PRAC. POMĚR: 50% úvazek, prac. sml. - na dobu určitou do 31.08.2027, s možností prodloužení. NÁSTUP: září 2024 nebo dle dohody, mzd. zařazení A3 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.
Zaměstnanecké výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
Plat 35000,- Kč při 100% úvazku.
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: odborný životopis ve formátu Europass (vč. seznamu publikovaných odborných prací s případnými ohlasy), motivační dopis, doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklad potvrzující plánovanou obhajobu disertační práce, doklady o odborné způsobilosti. Přihlášku s dokumenty doručte e-mailem nebo poštou nejpozději do 28.03.2024. Výběr. řízení je od 27.02.2024 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Předškolní zařízení
  • Ubytování

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před asi 2 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání