Fakulta strojní - lektor na katedru obrábění a montáže - lektoři na vysokých školách, Liberec

Výchova a vzdělávání / Fakulta strojní - lektor na katedru obrábění a montáže - lektoři na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 25 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek, práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Fakulta strojní - lektor na katedru obrábění a montáže - lektoři na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTERISTIKA: pedagogická, vědeckovýzkumná a publikační činnost, sebevzdělávací aktivity, aktivní vyhledávání, příprava a realizace projektů, vědecko-výzkumná činnost, řešení vědeckých, výzkumných a vývojových úkolů podle pokynů, vedení Bc. prací, technická podpora experimentální činnosti. DOVEDNOSTI: způsobilost pro pedagogickou činnost, způsobilost pro vědecko-výzkumnou činnost v oboru obrábění, schopnost systematické práce, jazykové znalosti AJ, ŘP sk. B. VZDĚLÁNÍ: VŠ vzdělání v oblasti strojírenské technologie - min. akademicko-vědecký titul Bc., znalost a praxe v oboru obrábění vítána. PRAC.POMĚR: 100% úvazek na pozici lektor, prac. sml. - na dobu určitou 1 rok (s možností prodloužení). NÁSTUP: 1.9.2021 nebo dle dohody, mzd. zařazení A1 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.
Nabízené výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné, vědecké a výzkumné činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp. ohlasy, seznam řešených projektů, doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště. Přihlášku doručte poštou nebo e-mailem nejpozději do 29.7.2021. Výběr. řízení je od 28.6.2021 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před téměř 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání