Fakulta strojní - odborný/á asistent/ka na katedru energetických zařízení - odborní asistenti na vysokých školách, Liberec

Výchova a vzdělávání / Fakulta strojní - odborný/á asistent/ka na katedru energetických zařízení - odborní asistenti na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ magisterské
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Fakulta strojní - odborný/á asistent/ka na katedru energetických zařízení - odborní asistenti na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTERISTIKA: pedagogická činnost v anglickém jazyce, vědeckovýzkumná a publikační činnost, sebevzdělávací aktivity, aktivní vyhledávání, příprava a realizace projektů, vědecko-výzkumná činnost, zejména samostatné řešení vědeckých, výzkumných a vývojových úkolů podle definovaných cílů, vedení a konzultace bakalářských a diplomových prací, konzultace disertačních prací, péče o zahraniční studenty spadající pod Katedru energetických zařízení. DOVEDNOSTI: minimálně 2 roky výzkumné praxe, aktivní publikační činnost, zkušenosti v oblastech souvisejících s přenosem tepla, termodynamikou nebo mechanikou tekutin, znalost programovacích jazyků (Matlab nebo Python), CAD dovednosti pro 3D tisk, způsobilost pro vědecko-výzkumnou a pedagogickou činnost v anglickém jazyce, samostatná vědecká práce, schopnost systematické práce, samostatnost a dobré komunikační dovednosti, excelentní znalost anglického jazyka, minimální znalost českého jazyka výhodou. VZDĚLÁNÍ: vysokoškolské vzdělání v oblasti strojního inženýrství ideálně se zaměřením na konstrukci strojů a zařízení nebo aplikovaná mechanika. PRAC. POMĚR: 100% úvazek, prac.sml. - na dobu určitou do 31.12.2024 (s možností prodloužení). NÁSTUP: 1.1.2024 nebo dle dohody, mzd. zařazení A3 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.
Zaměstanecké benefity: Ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné, vědecké a výzkumné činnosti, stručný návrh vlastních témat odborné, výzkumné a publikační činnosti na příští 2 roky, seznam publikací, seznam řešených projektů (výzkumné projekty, experimentální měření, odborné studie, projektování a realizace), doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklad o zapsání do probíhajícího doktorského studia, doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předchozího pracoviště. Přihlášku doručte poštou nebo e-mailem nejpozději do 25.11.2023. Výběr. Řízení je od 26.10.2023 zveřejněno na úřední desce TUL.

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před 7 měsíci

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání