Fakulta strojní - odborný asistent na katedru strojírenské technologie (obor slévárenství) - odborní asistenti na vysokých školách, Liberec

Výchova a vzdělávání / Fakulta strojní - odborný asistent na katedru strojírenské technologie (obor slévárenství) - odborní asistenti na vysokých školách

Společnost Technická univerzita v Liberci

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Studentská 1402, Liberec
Minimální vzdělání VŠ Doktorské (vědecká výchova)
Výše ohodnocení 35 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Fakulta strojní - odborný asistent na katedru strojírenské technologie (obor slévárenství) - odborní asistenti na vysokých školách (Studentská 1402, Liberec)

CHARAKTERISTIKA: pedagogická, vědeckovýzkumná a publikační činnost, sebevzdělávací aktivity, realizace projektů, vědecko-výzkumná činnost, zejména samostatné řešení vědeckých, výzkumných a vývojových úkolů podle definovaných cílů, vedení Bc. a diplom. prací. DOVEDNOSTI: způsobilost pro pedagogickou činnost, způsobilost pro vědecko-výzkumnou činnost, organizační schopnosti a zkušenosti, samostatná vědecká práce, schopnost systematické práce. VZDĚLÁNÍ: VŠ vzdělání, akademicko-vědecký titul či hodnost (Ph.D., Dr., CSc. DrSc.) v příslušném nebo blízkém vědním oboru, praxe v oboru slévárenství. PRAC.POMĚR: 100% úvazek, prac. sml. - na dobu určitou 1 rok (s možností prodloužení). NÁSTUP: 1.9.2021 nebo dle dohody, mzd. zařazení A3 dle vnitř. mzd. předpisu a dosažené vědecké hodnosti.
Nabízené výhody: ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, předškolní zařízení.
K přihlášce do VŘ musí být přiloženy tyto dokumenty: stručný životopis, stručná charakteristika dosavadní odborné, vědecké a výzkumné činnosti, seznam publikovaných odborných prací s příp. ohlasy, seznam řešených projektů, doklady o ukončeném vzdělání, příp. doklady o odborné způsobilosti a členství v odborných společnostech, příp. hodnocení z předch. pracoviště. Přihlášku doručte poštou nebo e-mailem nejpozději do 25.6.2021. Výběr. řízení je od 25.5.2021 zveřejněno na úřední desce TUL (https://www.tul.cz/univerzita/uredni-deska/kariera/).

Benefity pracovní pozice

  • Dovolená navíc
  • Podnikové stravování
  • Předškolní zařízení
  • Ubytování

Informace o společnosti Technická univerzita v Liberci

Technická univerzita v Liberci
Studentská 1402
Liberec
46001
IČO: 46747885
aktualizováno před téměř 3 roky

Další pracovní nabídky v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání

Všechny pracovní inzeráty v okrese Liberec v oboru Výchova a vzdělávání