Front office manager - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních), Mariánské Lázně

Obchod a cestovní ruch, Administrativa / Front office manager - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních)

Společnost GALA HOTELS, s.r.o.

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Příkrá 218, Mariánské Lázně
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 40 000 Kč
Pracovní poměr práce na zkrácený úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Front office manager - recepční (kromě recepčních v hotelích a dalších ubytovacích zařízeních) (Příkrá 218, Mariánské Lázně)

Místo výkonu práce: Hotel Monty, Příkrá 218, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou (se zkušební dobou). Zkrácený úvazek 37,5 hod/týdně. Pracovní doba: 8:00-16:30 h (dle rozpisu směn), jedná se o nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobu. Náplň práce: bezproblémový chod recepce a housekeepingu, dodržení plánovaných nákladů svěřeného úseku, koordinace přijatých rezervací, kontrola vedení evidence ubytovaných hostů, bezproblémový check-in a check-out, kontrola správnosti pokladních operací a jejich evidence, plánování a organizace práce podřízených pracovníků, zpracování a vyřízení stížností hostů k jejich spokojenosti. Požadujeme: silné komunikační schopnosti, schopnost řídit a motivovat podřízené, osobnost zvládající práci pod tlakem, pokročilá znalost práce na PC (MS Office, hotelové systémy výhodou), dobrá znalost NJ podmínkou, všeobecný přehled, dostatečná praxe na úseku FO ve vedoucí pozici. Nabízíme: k základní mzdě jsou vypláceny měsíční odměny, zákonné příplatky za práci v sobotu, v neděli a ve svátek, noční směny, zaměstnanecké stravování s příspěvkem zaměstnavatele, příspěvek na životní nebo penzijní připojištění, možnost dalšího vzdělávání, jazykové kurzy. Kontakt pro zájemce: telefonicky (volat Po-Pá 10:00-17:00 h) anebo e-mailem anebo osobně na adrese pracoviště (Po-Pá 10:00-17:00 h).

Informace o společnosti GALA HOTELS, s.r.o.

GALA HOTELS, s.r.o.
Příkrá 218
Mariánské Lázně
35301
IČO: 2804816
aktualizováno před více než rokem