Fundraiser/ka - komunikace a péče o dárce - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace, Nový Hrozenkov

Administrativa / Fundraiser/ka - komunikace a péče o dárce - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace

Společnost Charita Nový Hrozenkov

Smluvní vztah pracovní smlouva
Místo pracoviště Nový Hrozenkov 504, Nový Hrozenkov
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 22 000 - 24 000 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Fundraiser/ka - komunikace a péče o dárce - ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace (Nový Hrozenkov 504, Nový Hrozenkov)

FUNDRAISER/KA - KOMUNIKACE A PÉČE O DÁRCE
HLEDÁME: Pracovnici/pracovníka s povědomím o fungování v sociálních službách, není podmínkou. Proaktivní a iniciativní osobnost, která bude aktivní při vyhledávání nových příležitostí. Kreativitu a organizační schopnosti, umění zaujmout a "prodat" - dokázat vysvětlit činnost organizace a proč se neobejde bez podpory. Čistý trestní rejstřík. Řidičské oprávnění sk. B.
NÁPLŇ PRÁCE: Aktivní vyhledávání a získávání finanční i nefinanční podpory pro činnost organizace. Jednání se stávajícími i novými partnery, spolupracovníky, ale i širokou veřejností. Vyhledávání, vymýšlení a organizace různých akcí a fundraisingových projektů .
MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Nový Hrozenkov 504, Halenkov 191, Nový Hrozenkov 124.
NABÍZÍME: Pestrá, užitečná a smysluplná práce. Přátelská atmosféra na pracovišti. Další vzdělávání a seberozvoj. 5 týdnů dovolené. Věrnostní odměny. Zázemí stabilní neziskové organizace působící již 29 let. Nástupní mzda 22.000 - 24.000 Kč. Služební mobil a notebook.
PRVNÍ KONTAKT: Telefonicky paní Mgr. Lucie Kašparová, tel.: 734 891 156; 571 451 548 v pracovních dnech od 8 do 14 hodin. Nebo emailem na adresu:
Ov.e.: 29.11.

Benefity pracovní pozice

  • Zvláštní prémie
  • Dovolená navíc
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Charita Nový Hrozenkov

Charita Nový Hrozenkov
Nový Hrozenkov 504
Nový Hrozenkov
75604
IČO: 48773514
aktualizováno před více než 2 roky