Geograf - technici geografové, Plzeň

Stavebnictví / Geograf - technici geografové

Společnost Zeměměřický úřad

Smluvní vztah pracovní smlouva, služební poměr
Místo pracoviště Radobyčická 2465, Plzeň
Minimální vzdělání Vyšší odborné
Výše ohodnocení 21 260 - 31 240 Kč
Pracovní poměr práce na plný úvazek

Detail pracovní nabídky na pozici: Geograf - technici geografové (Radobyčická 2465, Plzeň)

Ing. Karel Brázdil, CSc, ředitel Zeměměřického úřadu jako služební orgán příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo Geograf/ka v oboru služby „Zeměměřictví a katastr nemovitostí“.
Místem výkonu služby je Plzeň.
Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou Předpokládaným dnem nástupu do služby na tomto služebním místě je únor 2022 nebo jiný termín dle dohody.
Služební místo je zařazeno podle Přílohy č. 1 k zákonu do 10. platové třídy, EXT ID služebního místa 90000343.
Náplň činnosti na služebním místě:
. Aktualizace Základní databáze geografických dat ČR (ZABAGED®), především vyhodnocení zpracovaných dat z hlediska kvality a geometrické topologie s využitím používaných technologických nástrojů. Zajištění uživatelské podpory zaměstnanců oddělení při práci v těchto technologiích.
. Provádění odborných systémových činností souvisejících se správou a aktualizací Základní báze geografických dat ČR (ZABAGED®).
. Zpracování podkladových datových souborů a tiskových výstupů pro aktualizaci dat ZABAGED®.
. Uživatelská podpora pracovníků oddělení; úprava nastavení a parametrizací uživatelského prostředí včetně zajištění aktualizace systémů pro aktualizaci polohopisné i výškopisné složky ZABAGED®.
. Spolupráce při instalaci a testování aplikačního programového vybavení.
. Orientace v HW a SW vybavení pracoviště, základní identifikace a řešení chyb a poruch.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 31. ledna 2022, tj. v této lhůtě zaslané služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu paní Bc. Miroslava Voleská, personalistka, Zeměměřický úřad, Pod sídlištěm 1800/9, Kobylisy, 18211 Praha 8, nebo osobně podané na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese. Žádost lze podat rovněž v elektronické podobě podepsanou uznávaným elektronickým podpisem na adresu elektronické pošty služebního úřadu nebo prostřednictvím datové schránky (ID datové schránky: 6yvadsa).
Obálka, resp. datová zpráva, obsahující žádost včetně požadovaných listin (příloh) musí být označena slovy: „Neotvírat“ a slovy „Výběrové řízení na služební místo Geograf/ka Plzeň“.

Bližší informace poskytne:
Bc. Miroslava Voleská
Tel: 284 041 412
email:

Informace o společnosti Zeměměřický úřad

Zeměměřický úřad
Radobyčická 2465
Plzeň
30100
IČO: 60458500
aktualizováno před více než 2 roky

Další pracovní nabídky v okrese Plzeň-město v oboru Stavebnictví