Instruktor/ka plavání kojenců, batolat a dětí do 12 let - dpp/dpč - sportovní trenéři, instruktoři a úředníci sportovních klubů, Vsetín

Kultura a sport / Instruktor/ka plavání kojenců, batolat a dětí do 12 let - dpp/dpč - sportovní trenéři, instruktoři a úředníci sportovních klubů

Společnost Jarmila Koňaříková

Smluvní vztah práce na živnostenský list/ičo
Místo pracoviště Jiráskova 340, Vsetín
Minimální vzdělání ÚSV s maturitou
Výše ohodnocení 130 - 250 Kč / hodinu

Detail pracovní nabídky na pozici: Instruktor/ka plavání kojenců, batolat a dětí do 12 let - dpp/dpč - sportovní trenéři, instruktoři a úředníci sportovních klubů (Jiráskova 340, Vsetín)

INSTRUKTORKA PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ DO 12 LET - DPP/DPČ
POŽADUJEME: Úplné střední vzdělání s maturitou. Kurz "instruktor plavání kojenců, batolat a předškoláků (plavání rodičů s dětmi 0-3 roky)" - Výhodou. Kurz "Instruktor plavání dětí (plavání dětí 3-12 let)" - Výhodou. Tyto kurzy, je možné absolvovat i později - po zaučení a vzájemné dohodě. Kurzy je možné absolvovat, až po přiměřeně vhodné době - vše záleží na vzájemné domluvě. Bez těchto kurzů, bude tento instruktor, pracovat pod dohledem.
ROZSAH A MÍSTO VÝKONU PRÁCE: 1-14 hodin týdně, dle aktuálních kurzů. Kurzy se konají v bazénech ve Valašském Meziříčí, Rožnově pod Radhoštěm, Vsetíně a Velkých Karlovicích.
NABÍZÍME: Slevy na kurzy dětí. Příspěvek na dopravu.
PRVNÍ KONTAKT: Výhradně emailem, paní Jarmila Koňaříková, email:
Ov.e.: 22.3.

Benefity pracovní pozice

  • Jízdní výhody
  • Jiné výhody

Informace o společnosti Jarmila Koňaříková

Jarmila Koňaříková
Jiráskova 340
Vsetín

IČO: 76047393
aktualizováno před asi 2 roky